To MyBasket ήρθε και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό

Μια εξαιρετική υπηρεσία που αγκαλιάστηκε αμέσως έκανε την παρουσία της πρόσφατα στο κοινό. Το MyBasket, μπήκε στις ζωές μας τις δύσκολες μέρες του περιορισμού και έφερε αισιοδοξία, χαμόγελο και κυρίως λαχταριστές γεύσεις και μυρωδιές! 
 
Με την υπηρεσία που διατίθεται μέσω των πλατφόρμων ηλεκτρονικών παραγγελιών και κατ’ οίκον διανομής, Foody και Deliveryman ο καθένας μπορεί να παραγγείλει σπίτι του ψωμιά όπως γαλλικές μπαγκέτες, ψωμιά χαμηλών λιπαρών καθώς και κυπριακό χωριάτικο ψωμί με προζύμι. Οι επιλογές του MyBasket είναι ατέλειωτες και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία αρτοπαρασκευασμάτων με διεθνείς γεύσεις όπως γαλλικά κρουασάν, μπέιγκελ ή τη φημισμένη ελληνική μπουγάτσα. Από τις επιλογές δεν λείπουν οι τοπικές νοστιμιές όπως η χωριάτικη ελιόπιτα, η σπανακόπιτα, η τυρόπιτα και άλλα φρέσκα αρτοποιήματα. Το «καλάθι» μπορεί να συμπληρωθεί με φρέσκο γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, αυγά καθώς και ανάλογα προϊόντα χαμηλών λιπαρών.
 
Όσο απλό και αν ακούγεται, το MyBasket διακρίνουν καινοτομίες που κάνουν την υπηρεσία να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του MyBasket, είναι η αμεσότητα της παραλαβής. Σε λιγότερο από 60 λεπτά, οι πελάτες μπορούν να έχουν όλα τα προϊόντα που παράγγειλαν στην πόρτα του σπιτιού τους, χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε μετακινήσεις εκτός σπιτιού για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε είδη πρώτη ανάγκης.
 
Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας υπηρεσίας, που έκανε μικρούς και μεγάλους να τη λατρέψουν από την πρώτη στιγμή, είναι ότι τα ψωμιά και τα αρτοπαρασκευάσματα έρχονται προψημένα και το κάθε προϊόν -ανάλογα με το είδος του- πρέπει να ψηθεί στο φούρνο του σπιτιού για κάποια λεπτά πριν καταναλωθεί, με βάση το ειδικό έντυπο οδηγιών που συνοδεύει την κάθε παραγγελία.
 
Έτσι, μαζί με την αναλλοίωτη γεύση, το σπίτι «κατακλύζει» η αγαπημένη μυρωδιά του φρεσκοψημένου! Ο συνδυασμός της ευωδίας του φρεσκοζυμωμένου ψωμιού με την υπέροχη του γεύση δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το πιο ξεχωριστό γεύμα. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δυνατότητα όλων των αρτοπαρασκευασμάτων του My Basket για αποθήκευση στην κατάψυξη και ψήσιμο εντός 60 ημερών.
 
Η ασφάλεια και υγιεινή της υπηρεσίας είναι δεδομένη ενώ κατά την παραγγελία του το κοινό μπορεί να επιλέξει την επιλογή της παράδοσης χωρίς επαφή (contactless delivery). Όλα τα είδη του MyBasket ανανεώνονται και εμπλουτίζονται σε εβδομαδιαία βάση. Παραγγείλετε σήμερα στο foody.com.cy ή στο deliveryman.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 99277356 και γεμίστε το καλάθι σας με τοπικές και διεθνείς γεύσεις.
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024