ΕΤΑΠ: 5 νέες ποδηλατικές διαδρομές για ανάδειξη υπαίθρου με στήριξη υφ. Τουρισμού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου με τη  στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού και σε συνεργασία με τον επαγγελματία ποδηλασίας Μιχάλη Χατζηιωάννου έχουν πρόσφατα ολοκληρώσει και την δεύτερη φάση σχεδιασμού και δημιουργίας ποδηλατικών διαδρομών στην επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, με στόχο την ανάδειξη της υπαίθρου, των πανέμορφων τοπίων και της ιδιαίτερης μορφολογίας των κοινοτήτων της Πάφου, έχουν δημιουργηθεί ακόμη 5 νέες διαδρομές που καλύπτουν κατά κύριο λόγο την ύπαιθρο της δυτικής Πάφου και τις περιοχές Πέγειας, Κοινοτήτων Λαόνα, Νέου χωρίου, Ακάμα, Πόλης Χρυσοχούς, Αργάκας, Πωμού και Γιαλιάς.

Οι επισκέπτες της επαρχίας Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την συναρπαστική εμπειρία της ποδηλασίας ακόμη πιο αναβαθμισμένα ως μέρος των ευρύτερων διακοπών τους στην Πάφο, ως ενός μαγευτικού προορισμού δραστηριοτήτων, περιπέτειας, αλλά και επαγγελματικής προπόνησης.

Παράλληλα, η ΕΤΑΠ και οι συνεργάτες της μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες αναμένεται να αρχίσουν την τοποθέτηση σήμανσης και χώρων στάθμευσης ενώ σε πλήρη ετοιμότητα για υλοποίηση βρίσκεται το πλάνο προώθησης και γνωστοποίησης των νέων αυτών διαδρομών μέσα από εξειδικευμένα κανάλια προώθηση ποδηλατικού τουρισμού. 

Μεταξύ άλλων βάσει του προγραμματισμού θα πραγματοποιηθεί προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες αθλητικού περιεχόμενου, απευθείας επαφές με ποδηλατικά κλάπς εξωτερικού και εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες, χρήση παγκόσμιας εμβέλειας apps, κ.α

Η ΕΤΑΠ Πάφου παρά την ανενεργή τουριστική περίοδο που διανύουμε προετοιμάζεται για την σταδιακή επανεκκίνηση της βιομηχανίας. 

Όπως αναφέρεται, χρησιμοποιεί την περίοδο αυτή για αναβάθμιση των προωθητικών της εργαλείων, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στις διάφορες αγορές, προετοιμάζει προωθητικές ενέργειες σε διάφορες χώρες- πηγές τουρισμού, δίδει έμφαση στην ενίσχυση της διαδικτυακής της παρουσίας και είναι σε πλήρη ετοιμότητα μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν να επενδύσει ακόμη περισσότερο και στον εγχώριο τουρισμό!

Παραμένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι προς το παρόν, αποφεύγουμε αχρείαστες μετακινήσεις για να καταφέρουμε να επανέλθουμε σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς το συντομότερο, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια