Bolt Food: Η νέα υπηρεσία delivery ξεκινά σήμερα και στην Κύπρο

«Η Bolt έχει χιλιάδες πελάτες στην Κύπρο και η δυνατότητα διανομής φαγητού ήταν το πιο δημοφιλές αίτημα των πελατών μας εδώ και αρκετό καιρό. Η υποδομή και η εμπειρία που έχουμε δημιουργήσει μέσω της λειτουργίας της παγκοσμίου φήμης εφαρμογής μας, μας είναι εφαλτήριο για να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας”, δήλωσε ο Νικόλας Χρυσοστόμου, Διευθυντής της Bolt Food Κύπρου.
 
Για να μπει η παραγγελία, ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή στο έξυπνο κινητό του, όπου μπορεί να δει τα διαθέσιμα εστιατόρια και τα μενού τους. Πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, η εφαρμογή εμφανίζει στον πελάτη την τιμή και τον εκτιμώμενο χρόνο διανομής. Όλες οι παραγγελίες θα είναι χωρίς μετρητά, κάνοντας με αυτό τον τρόπο εντελώς ανέπαφη την παράδοση του φαγητού καθώς και την παραλαβή του από το εστιατόριο.
 
“Ο τρόπος λειτουργίας μας σαν εταιρεία είναι βασισμένος στην μέγιστη αποδοτικότητα έτσι ώστε μέσω της ride-hailing εφαρμογής μας να προσφέρουμε σε οδηγούς και επιβάτες την καλύτερη εμπειρία στην αγορά. Είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε αυτή την φιλοσοφία και  στην διανομή φαγητού και να προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική εμπειρία σε σχέση με άλλες πλατφόρμες, φροντίζοντας παράλληλα ότι οι διανομείς μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Τα εστιατόρια με τα οποία συνεργαζόμαστε επωφελούνται από τη έκθεση τους στους ήδη πιστούς μας πελάτες - τους ανθρώπους που ήδη αγαπούν και εμπιστεύονται το brand” πρόσθεσε ο Νικόλας Χρυσοστόμου.
 
Αυτή τη στιγμή, μπορεί κάποιος να παραγγείλει φαγητό από ποιοτικά εστιατόρια στη Λευκωσία, καθώς προστίθενται καθημερινά νέα εστιατόρια στην εφαρμογή. Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη Λευκωσία, νέες περιοχές θα προστεθούν σύντομα με την Λεμεσό να είναι η αμέσως επόμενη πόλη που θα ξεκινήσει.
 
Η Bolt έχει πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως. H Bolt Food ξεκίνησε από την Εσθονία τον Μάρτιο του 2019, και η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Για ενδιαφερόμενα εστιατόρια πατήστε εδώ και για τις θέσεις διανομέα κάνετε εγγραφή εδώ.

Bolt press kit: http://bit.ly/boltpresskit
 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food