Blue Air: Η νέα πολιτική αλλαγής εισιτηρίων

Λαμβάνοντας  υπόψιν τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του κορωνοϊου (Covid-19), θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να σας μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια, αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες σας αναφορικά με τους κίνδυνους για την υγεία σας.

Ως εκ τούτου έχουμε εφαρμόσει Πολιτική Αλλαγής Εισιτηρίων, η οποία αφορά τους επιβάτες με εισιτήρια διεθνών πτήσεων που έχουν αγοραστεί μέχρι και την 1η Μαρτίου 2020 (συμπεριλαμβανομένης), τα οποία εκτελούνται από την Blue Air, με ημερομηνίες μεταξύ 10 Μαρτίου και 10 Απριλίου 2020 (συμπεριλαμβανομένων) από/προς Λάρνακα, μπορούν να ζητήσουν μια φορά αλλαγή ημερομηνίας χωρίς να πληρώσουν το κόμιστρο αλλαγής. Πληρωτέα οποιαδήποτε διαφορά στο ναύλο αν υπάρχει.

Επιπλέον, για όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ή θα αγοραστούν από τις 10 Μαρτίου έως τις 22 Μαρτίου 2020, θα μπορούν οι επιβάτες να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους χωρίς να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ / επιβάτη / τμήμα. Πληρωτέα επίσης η οποιαδήποτε διαφορά στο ναύλο.

Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε ότι παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης και θα επιστρέψουμε με νέες πληροφορίες εάν είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε κάποιες προσαρμογές στην υφιστάμενη πολιτική.

Η Blue Air είναι επίσης σε στενή επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διασφαλίσει την κοινή πορεία των δικών μας δράσεων με τα μέτρα που λαμβάνονται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Blue Air αναλαμβάνει όλα τα εκτεταμένα μέτρα καθαρισμού παρέχοντας στους επιβάτες υγιείς και ασφαλείς πτήσεις.
Είναι σημαντικό για εμάς να νιώθετε ασφαλής να ταξιδεύετε και να μας εμπιστευτείτε ότι θα σας μεταφέρουμε με ασφάλεια στο προορισμό σας. Η προστασία της ζωής και της υγείας των επιβατών αλλά και συναδέρφων μας είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα μας. Πρώτα η Ασφάλεια!

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες