20 εκατομμύρια downloads για το app της Emirates

Ένα σημαντικό ορόσημο για την Emirates είναι τα 20 εκατομμύρια downloads της εφαρμογής της για κινητά, χάρη στην ισχυρή κινητή και ψηφιακή στρατηγική που έχει οδηγήσει στην αυξημένη προτίμηση των καταναλωτών.

Εξυπηρετώντας τους πελάτες της εταιρείας παγκόσμια, η εφαρμογή της Emirates είναι διαθέσιμη σε 19 γλώσσες, σε περισσότερες γλώσσες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Αραβικών και των Κινέζικων (Μανδαρίνικων). Η εφαρμογή διατίθεται στο Apple Store, στο Google Play Store και στο Huawei AppGallery και ανήκει στις κορυφαίες εφαρμογές αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως.
Υλοποιώντας την υπόσχεσή της "Fly Better", η αεροπορική εταιρεία επενδύει συνεχώς στο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη, είτε εν πτήση, είτε στο έδαφος είτε στο διαδίκτυο. Μέσα από την εφαρμογή οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν

  • Να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο playlist για το ice, το πρόγραμμα ψυχαγωγίας πτήσης της Emirates και να το συγχρονίσουν μόλις επιβιβαστούν στο αεροσκάφος
  • Να δουν από πριν τις θέσεις μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης
  • Να διεκδικήσουν εισιτήρια για αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα που υποστηρίζονται από την Emirates σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης Emirates Skywards
  • Να περιηγηθούν εικονικά στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, και να βρουν με ευκολία την πύλη τους.
Η Emirates δίνει βαρύτητα στη βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας της που αποτελεί βασικό καθοριστικό παράγοντα της εμπειρίας του πελάτη στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το https://www.webpagetest.org  η ιστοσελίδα Emirates.com είναι πλέον ένας από τους ταχύτερους δικτυακούς τόπους αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως, και ιδιαίτερα μέσα από κινητή συσκευή 3G και 4G.
Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για την εφαρμογή της Emirates:
  • Το πιο δημοφιλές περιεχόμενο της εφαρμογής είναι το μενού για το φαγητό εν πτήση.
  • Οι πιο δημοφιλείς δραστηριότητες των ταξιδιωτών είναι οι αναζητήσεις πτήσεων, το check-in  και η πρόσβαση στις κάρτες επιβίβασης μέσω κινητού τηλεφώνου.
  • Σε ένα μήνα, πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο περισσότερα από 1 εκατομμύριο check-in μέσω κινητών συσκευών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν πάνω από το 60% όλων των online check-in, οι οποίες με τη σειρά τους αντιπροσωπεύουν το 50% των συνολικών check-in
  • Οι πελάτες πραγματοποίησαν περισσότερες αναζητήσεις πτήσης στα άμεσα κανάλια της Emirates μέσω κινητών συσκευών παρά μέσω επιτραπέζιων ή φορητών υπολογιστών.
  • Οι ειδοποιήσεις push της εφαρμογής έχουν γίνει το κανάλι επικοινωνίας που προτιμούν περισσότερο οι πελάτες, σε σύγκριση με τα SMS και τα email.
  
 
Σχετικά με την Emirates
 
Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια, προσφέροντας καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει τους Κύπριους ταξιδιώτες με 159 προορισμούς σε 86 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της. Η Emirates, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας έτσι στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.emirates.com/cy .
 
 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός