42ο ετήσιο ξενοδοχειακό συνέδριο & 28η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών ΠΑΣΥΞΕ

Οι ευοίωνες προοπτικές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και η αυξανόμενη αβεβαιότητα που τον χαρακτηρίζει τόσο σε σχέση με το Brexit, όσο και σε σχέση με τη γύρω περιοχή μας, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία, μετά και από την πρόσφατη εξαγγελία της νέας Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό μας και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στο Ξενοδοχείο HILTON NICOSIA (τέως Hilton Park) στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00). 
 
Συναφώς είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σ. Περδίος.
 
Με επίσης μεγάλη ευχαρίστηση ο Σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητών, του κ. Ph. Iveson, Commercial Director, TUI  GROUP, των κ.κ. Fl. Blois, Regional Destination Marketing Manager, EMEA (Marketing & Communications) και Π. Μυλωνά, Regional Manager, South Greece & Cyprus (Sourcing), HOTELBEDS, της κας N. Weisz, Senior Manager, Research and Analysis, STR, της κας Αθ. Παναγιώτου, Γενικής Διευθύντριας, Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και της κας Μ. Κουρούπη, Ανώτερης Διευθύντριας Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, HERMES AIRPORTS. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών θα είναι ο κ. Β. Βραχίμης, Συνέταιρος, Advisory-In charge of Data and Analytics Services της PwC CYPRUS.
 
Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα (με αυτόματη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική για τους ξένους σύνεδρους), είναι: STREAMLINING OUR VISION FOR CYPRUS TOURISM IN THE NEXT DECADE/ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:
 
  • TUI Europe - Our vision for Cyprus in the next decade.
TUI Europe - Το όραμα μας για την Κύπρο την επόμενη δεκαετία.
 
  • Hermes Airports vision for Cyprus.
         Το όραμα της Hermes Airports για την Κύπρο.
 
  •  Hotelbeds - Destination report and future prospects.
Hotelbeds - Έκθεση προορισμού και μελλοντικές προοπτικές.
 
  • STR Presentation for Hotel Benchmarking.
         Παρουσίαση STR για τη συγκριτική αξιολόγηση στατιστικών
         των ξενοδοχείων, της βιομηχανίας και του προορισμού.
 
  • Sustainability through Standards in the Hotel and Tourism Industry.
Βιωσιμότητα μέσω προτύπων στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.
  •  Changing before we have to!

         Αλλάζουμε προτού μας επιβληθεί!
 

Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σ. Περδίος, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.
 
Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 28η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας επίσης θα τελέσει ο Υφυπουργός Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης "Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών" με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.
 
Ο Σύνδεσμος με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα Μέλη του.
 
Ο ΠΑΣΥΞΕ επιθυμεί και δημόσια να διαβιβάσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους Επίσημους Χορηγούς του που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και κατεπέκταση με την ξενοδοχειακή βιομηχανία του τόπου μας και οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
 
Ο Οίκος PwC CYPRUS ως ο Θεσμικός Επίσημος Χορηγός των Ετήσιων Συνεδρίων, το CITY OF DREAMS MEDITERRANEAN ως ο Χρυσός Χορηγός, η EUROBANK CYPRUS LTD ως ο Αργυρός Χορηγός, η AEGEAN AIRLINES για την Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, το ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, η HERMES AIRPORTS LTD για το γεύμα, η CYTA ως Επίσημος Χορηγός και Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας, η Εταιρεία THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD για τα Διαλείμματα του Καφέ, η LOUIS HOTELS για την προσφορά του Κυπριακού Προγεύματος και το Ξενοδοχείο HILTON NICOSIA για τις υπηρεσίες και φιλοξενία που προσφέρουν.

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Βλέπουν αδράνεια και αθέτηση δεσμεύσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Περνέρα