Βρέθηκαν επενδυτές για το Βερεγγάρια!

Καλά είναι τα νέα σε σχέση με το ιστορικό ξενοδοχείο Βερεγγάρια για το οποίο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο από επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ουσιαστικά σύμφωνα με την εφημερίδα έχει κλειδώσει συμφωνία μεταξύ του ιδιοκτήτη του ακινήτου Gordian Holdings με την εταιρεία Planet Vision και ξένους επενδυτές οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν το ξενοδοχείο και να το αναστηλώσουν.

Μάλιστα εμπλοκή στο όλο εγχείρημα θα έχει και η γνωστή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Sofitel η οποία διαθέτει brand που συνάδουν με το συγκεκριμένο τύπο ορεινού ξενοδοχείου.

 Το ξενοδοχείο να θυμίσουμε πέρασε στα χέρια της Gordian μαζί με τα δάνεια της εταιρείας Ocean Tankers μέσω του πακέτου δανείων Helix, το οποίο πώλησε η Τράπεζα Κύπρου. Προηγουμένως η τράπεζα είχε δοκιμάσει δύο φορές να τα πωλήσει μέσω διαδικασίας πλειστηριασμού αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ακίνητο καταλαμβάνει γη έκτασης 26.520 τ. μ ενώ το κτήριο καλύπτει έκταση 4.980 τ.μ. Το ξενοδοχείο κτίστηκε πριν 80 χρόνια και αποτελείται από 80 δωμάτια σε δύο πτέρυγες ενώ υπάρχει και ένα ακόμη συμπληρωματικό κτήριο – ξενώνας με εμβαδό 280 τ.μ. και εστιατόριο 200 τ.μ.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024