Cohiba Atmosphere Nicosia: Καθίστε, καπνίστε, χαλαρώστε

To Cohiba Atmosphere αποτελεί ένα παγκόσμιο brand, όπου οι λάτρεις του πούρου μπορούν μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον να απολαύσουν την αγαπημένη τους ενασχόληση, σε συνδυασμό με το ποτό ή τον καφέ που προτιμούν.
 
Μετά το Πεκίνο, Τόκιο, Μπουένος Άιρες, Πράγα, Χονγκ Κόνγκ και άλλες περιοχές του κόσμου, ήρθε και η σειρά της Κύπρου να φιλοξενήσει το φημισμένο cigar lounge στην καρδιά της Λευκωσίας.

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο διατηρητέο σπίτι στον Άγιο Ανδρέα, το Cohiba Atmosphere Nicosia, με σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη διακόσμηση που παραπέμπει σε Αβάνα, έπιπλα ειδικά ανατομικά σχεδιασμένα και ανάλαφρους συνδυασμούς χρωμάτων που ξεκουράζουν, προσφέρει στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων. Γιατί όπως γνωρίζουν οι λάτρεις του είδους, το κάπνισμα ενός πούρου αποτελεί μια εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης.

Στο Cohiba Atmosphere Nicosia κάποιος θα βρει μια μεγάλη συλλογή κουβανέζικων πούρων, διάφορα αξεσουάρ, μια πλούσια κάβα με εκλεκτά οινοπνευματώδη ποτά για ιδανικό pairing με το κατάλληλο πούρο, τα καλύτερα μείγματα αρωματικών καφέδων αλλά και μια γαστρονομική πανδαισία από μοναδικά σνακ.
 

 
 
ACT Lounges Ltd
Το Cohiba Atmosphere Nicosia έφερε στην Κύπρο η εταιρεία ACT Lounges Ltd του γνωστού Λεμεσιανού φορολογικού συμβούλου, Αλέξη Τσιελεπή. Όταν δεν παρέχει συμβουλές σε θέματα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) στην Κύπρο και το εξωτερικό, ο Αλέξης χαλαρώνει πάντα με ένα πούρο στο χέρι και θεωρείται από τους πλέον ειδικούς του είδους, αφού πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει την κουβανέζικη ομάδα μέσα στη χώρα τους στον παγκόσμιο διαγωνισμό πούρων, Habanos World Challenge.

Ο Αλέξης άφησε τη σφραγίδα του σε κάθε γωνιά του Lounge, από την επιλογή των πούρων, των ποτών, του καφέ και του φαγητού, τη διακόσμηση, τον φωτισμό, τον εξαερισμό, μέχρι την απόσταση και το ύψος των δερμάτινων καναπέδων από τα τραπεζάκια με τα σταχτοδοχεία!

Το Cohiba Atmosphere Nicosia είναι ιδανικό για την παρέα, για στιγμές χαλάρωσης αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις και εξόδους. Προσφέρονται επίσης όλες οι διευκολύνσεις για εταιρικές παρουσιάσεις.
 

 

 

 
Ώρες Λειτουργίας
Ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 12 τα μεσάνυκτα τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες
 
Επικοινωνία
Για περισσότερες λεπτομέρειες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.actlounges.com ή τηλεφωνήστε στο 22 730150.
Διεύθυνση: Μετοχίου 25, Άγιος Αντρέας,
1101, Λευκωσία

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο