Lordos Hotels: Αναπληρωτής του διοικητικού συμβούλου ο Γεώργιος Λόρδος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Lordos Hotels (Holdings) Public Limited στη χθεσινή του συνεδρία ενέκρινε τον διορισμό του Γεώργιου Δ. Λόρδου ως αναπληρωτή του διοικητικού συμβούλου Δημήτριου Γ. Λόρδου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Γεώργιος Δ. Λόρδος σπούδασε στο University of Surrey του Ηνωμένου Βασίλειου από όπου το 1998 έλαβε πτυχίο στον τομέα των Μαθηματικών σε συνδυασμό με Επιχειρηματικές Σπουδές (Mathematics with Business Studies). Το 1999 απέκτησε μεταπτυχιακό στον τομέα της Διοίκησης (Μanagement) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ακολούθως, το 2000 έλαβε μεταπτυχιακό στον τομέα της Διαχείρισης Επενδύσεων (Investment Management) από το πανεπιστήμιο The City University London (Cass Business School) του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το 2001 μέχρι το 2004 εργάστηκε ως ιδιωτικός τραπεζικός υπάλληλος στην Citibank (Switzerland) Ag, στη Γενεύη, και από το 2004 μέχρι το 2008 ως ιδιωτικός τραπεζικός υπάλληλος στην Banque Privee Edmond de Rothschild S.A., στη Γενεύη. Από το 2009 μέχρι το 2013 εργάστηκε ως εκτελεστικός διευθυντής, επικεφαλής διαχείρισης χαρτοφυλακίου και ως λειτουργός συμμόρφωσης και διαχείρισης κινδύνων στην Κυπριακή εταιρεία επενδύσεων 7Q Financial Services Ltd. Από το 2014 μέχρι και σήμερα, ο Γεώργιος Δ. Λόρδος εκτελεί καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή στην εταιρεία Egard Habitat Limited. Επιπρόσθετα, είναι μέλος στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων ιδιωτικών εταιρειών.

Αποτελέσματα Lordos Hotels για το 2019

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δεύτερη ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε μέσω του ΧΑΚ, τα αποτελέσματα της εταιρείας για το έτος 2019 αναμένεται να είναι μειωμένα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του προηγούμενου έτους, λόγω μείωσης του κύκλου εργασιών.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες