Nom: Μελετάται επέκταση σε όλα τα επίπεδα

Tο αρχικό επιχειρηµατικό πλάνο βασιζόταν σε ένα χώρο τύπου day venue, που θα ανταποκρινόταν στις νέες τάσεις της υγιεινής διατροφής, προσφέροντας όµορφη ατµόσφαιρα. «Άντλησα ιδέες από παρόµοιες επιχειρήσεις, κυρίως του Λονδίνου, που χρησιµοποιούν εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες µε καινοτόµες συνταγές σε ένα καθόλου επιτηδευµένο, αλλά ευχάριστο και απλό χώρο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης, Θεόδωρος Ψαράς.

Το κόστος
Η αρχική επένδυση κόστισε περισσότερο από τον προϋπολογισµό στον οποίο είχαµε προβεί, όµως το αποτέλεσµα απέδειξε ότι άξιζε. Στόχος µας είναι η δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών µε επιλογές ποιότητας σε σύγχρονους εγκαταστάσεις παραγωγής και εργασίας. Σήµερα µελετάµε επέκταση σε όλα τα επίπεδα - προσφερόµενα είδη, υπηρεσίες, χώροι - µε τρόπο που να µην επιβαρύνεται η λειτουργικότητα και η ποιότητα του σηµερινού nöm.

Το brunch
Το γεύµα τύπου brunch έχει πλέον καθιερωθεί, ιδιαίτερα κατά τα Σαββατοκύριακα, που οι πλείστοι δεν εργάζονται. Απεδείχθη οικονοµικά και γευστικά αρεστό, δηµιούργησε µια νέα κοινωνική τάση, όµως εκτιµώ ότι δεν έχει ακόµα πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Οι συνεργασίες
Μέρος του πλάνου επένδυσης είναι η συνεργασία µε ειδικούς στο εξωτερικό από επιτυχηµένες επιχειρήσεις του είδους. Ένα παράδειγµα αποτελεί ο γνωστός chef Νικήτας Πύργης των αλυσίδων Nammos Μυκόνου και Meraki Λονδίνου, καθώς και ο head bartender του Principote Μυκόνου, Κωνσταντίνος Παντίσκο. Οι συνεργασίες είναι σε συνεχή βάση, για να διασφαλίζεται η καινοτοµία, η χρήση των καλύτερων υλικών και η συνεχής αναβάθµιση του µενού.

Η διαφοροποίηση
Η διαφοροποίηση στο µενού του nöm πιστεύω ότι εστιάζεται στο νόστιµο φαγητό και στα εξειδικευµένα ροφήµατα που θρέφουν και δυναµώνουν τον οργανισµό χωρίς να σε φορτώνουν µε περιττές θερµίδες, ενώ ταυτόχρονα είναι γευστικά και αισθητικά απολαυστικά. Γενικά πιστεύω, πάντως, ότι δεν θα αργήσουµε να δούµε κι άλλες τάσεις στην εστίαση, οι οποίες εκτιµώ ότι θα είναι βασισµένες στην κυπριακή κουζίνα.

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα