Σημαντική διάκριση για τους chefs του Amathus Beach Hotel
13:30 - 12 Δεκεμβρίου 2019
Πρωταθλητές στην κατηγορία Appetizer Vegetarian αναδείχθηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Amathus, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Παύλου και Γιώτα Λεωνίδου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο, για τις γαστρονομικές προτάσεις τους στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ οι Σάββας Κυριάκου και Νεκτάριος Ιερίδης απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο.
Οι τέσσερεις διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της έμπνευσης, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού του προσωπικού του ξενοδοχείου, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη ευαισθησία, που το Amathus Beach Hotel επιδεικνύει, για τη συνειδητή επιλογή κάποιων ανθρώπων στη διατροφή και στη ζωή τους γενικότερα.
Οι συνεχείς νίκες αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν ύψιστη τιμή, επιβεβαιώνοντας επίσης τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο του Ξενοδοχείου στον κορυφαίο θεσμό, Gastronomia – Horeca, αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
Οι τέσσερεις διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της έμπνευσης, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού του προσωπικού του ξενοδοχείου, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη ευαισθησία, που το Amathus Beach Hotel επιδεικνύει, για τη συνειδητή επιλογή κάποιων ανθρώπων στη διατροφή και στη ζωή τους γενικότερα.
Οι συνεχείς νίκες αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν ύψιστη τιμή, επιβεβαιώνοντας επίσης τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο του Ξενοδοχείου στον κορυφαίο θεσμό, Gastronomia – Horeca, αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.