Σημαντική διάκριση για τους chefs του Amathus Beach Hotel

Πρωταθλητές στην κατηγορία Appetizer Vegetarian αναδείχθηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Amathus, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Παύλου και  Γιώτα Λεωνίδου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο, για τις γαστρονομικές προτάσεις τους στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ οι Σάββας Κυριάκου και Νεκτάριος Ιερίδης απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο.

Οι τέσσερεις διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της έμπνευσης, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού του προσωπικού του ξενοδοχείου, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη ευαισθησία, που το Amathus Beach Hotel επιδεικνύει, για τη συνειδητή επιλογή κάποιων ανθρώπων στη διατροφή και στη ζωή τους γενικότερα.

Οι συνεχείς νίκες  αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν ύψιστη τιμή, επιβεβαιώνοντας επίσης τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο του Ξενοδοχείου στον κορυφαίο θεσμό, Gastronomia – Horeca, αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024