Από την κουζίνα του Paul στο σπίτι μας

Ποιος είπε ότι τις μοναδικές γεύσεις του διεθνούς φήμης PAUL cafe, μπορούμε να τις απολαμβάνουμε μόνο επί τόπου;
 
Οι λάτρεις της γαλλικής γαστρονομίας και γενικότερα του πιο εκλεπτυσμένου μενού, έχουν την επιλογή του take away και του delivery από το κατάστημα που διαθέτει το Paul στην οδό Ζήνας Κάνθερ στην Λευκωσία, τις καθημερινές απο 8:00 μεχρι 17:00 και το Σάββατο από 9:00 έως 15:30.
 
To PAUL Patisserie – Boulangerie – Bistro – Cafe εντάχθηκε στον όμιλο της PHC το 2017, φέρνοντας παριζιάνικο αέρα στη Λευκωσία ενώ το 2019 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα του στο Mall of Cyprus. Παρασκευάζει επί τόπου φρέσκο ψωμί και γλυκά, τα οποία παρουσιάζονται σε στην μεγάλη βιτρίνα του ενώ ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων στο αρτοποιείο και το ζαχαροπλαστείο μέχρι να παραλάβει την παραγγελία του.
 
Το Paul προσφέρει καθημερινά και όλες τις ώρες, ολόφρεσκο χειροποίητο, προζυμένιο ψωμί αργής ωρίμανσης που φτιάχνεται με παραδοσιακές συνταγές, Γαλλικές τεχνικές και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.
 
Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα επιλογής από μια πλούσια γκάμα γλυκών γαλλικών και μη, τα οποία ετοιμάζονται από τους άρτια καταρτισμένους ζαχαροπλάστες του Paul και μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις είτε σε κάποια επίσκεψή μας είτε ως κεραστικά σε γενέθλια, γιορτή και οποιαδήποτε ξεχωριστή περίσταση.
 
Για όλες τις ώρες πρωινό, γεύμα, δείπνο και καφέ
Το PAUL συμπληρώνει 130 χρόνια γαστρονομίας σε ολόκληρο τον κόσμο και στα δυο καταστήματά που διαθέτει στη Λευκωσία, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό, γεύμα, δείπνο και καφέ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εκτός από τα είδη αρτοποιίας και τα γλυκά, διατίθενται πρόγευμα και brunch, καθώς και πιάτα που συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον και εκλεπτυσμένο μενού με γαλλικό άρωμα, εξαιρετικά ροφήματα και καφέδες από εξαιρετική ποιότητας ποικιλία παρασκευασμένη ειδικά για το Paul.
 
Το Paul, όπως και άλλα 20 παγκόσμια και διεθνή brands, έφερε στην Κύπρο ο όμιλος PHC Franchised Restaurant Public Ltd., ο οποίος φέτος είναι υποψήφιος στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά βραβεία του τόπου μας, τα IN Business Awards, στην κατηγορία Τουρισμός / Ψυχαγωγία / Εστίαση.
 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων