Οι νέοι προορισμοί της Cyprus Airways για το 2020

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways ανακοινώνει το πτητικό της πρόγραμμα και την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για την καλοκαιρινή σεζόν 2020, με προορισμούς προς Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Για το καλοκαίρι 2020, η αερογραμμή διευρύνει το δίκτυό της από Λάρνακα σε ελληνικούς προορισμούς με πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Σκιάθο και Πρέβεζα.

Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις προς δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη), δύο αναγνωρισμένες πόλεις Παγκόσμιας Κληρονομιάς στη Σλοβακία (Μπρατισλάβα και Κόσιτσε), τη Σαιξπηρική πόλη Βερόνα στην Ιταλία και την ιστορική πόλη της Πράγας στην Τσεχία.

Η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της προς Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Βηρυτό (Λίβανο) ενώ θα συνδέσει την Κύπρο με την μεγαλοπρεπή πόλη Κάϊρο στην Αίγυπτο.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία ενισχύει τη συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Πάφου με πτήσεις προς Αθήνα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά και προς Τελ Αβίβ.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways Natalia Popova δήλωσε: «Το πλάνο της εταιρείας μας είναι πελατοκεντρικό. Το καλοκαίρι του 2020 αποτελεί για εμάς μια ευκαιρία ανάπτυξης, βελτιώνοντας την συνδεσιμότητα στην περιοχή, με επίκεντρο την Ελλάδα, αλλά και με νέους ενδιαφέροντες προορισμούς με βάση τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής των πελατών μας.»

Με στόχο να γίνει η αερογραμμή προτίμησης της χώρας, η Cyprus Airways, θέτει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών της. Το πτητικό πλάνο της καλοκαιρινής σεζόν 2020 ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτές και θέτει τα θεμέλια για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com, μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας (τοπικές κλήσεις δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό +357 24000053) και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Δειτε Επισης

Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ