Τα Burger King παρουσιάζουν το 100% φυτικό Rebel Whopper

Τα Burger King Κύπρου παρουσιάζουν το Rebel Whopper το πρώτο Whopper από 100% φυτικά συστατικά. 

Η παρουσία του Rebel Whopper γίνεται ταυτόχρονα στην Ευρώπη σε 25 χώρες και  σε περισσότερα από 2.500 εστιατόρια. Το Rebel Whopper είναι το μεγαλύτερο ταυτόχρονο λανσάρισμα προϊόντος στην ιστορία του Burger King, κατατάσσοντάς τα Burger King την μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων τα οποία θα προσφέρουν φυτικά Burger σε όλη την Ευρώπη.  

Το  επιτυχημένο λανσάρισμα στην Αμερική  έκανε την φήμη του Rebel Whopper να φτάσει μέχρι την Ευρώπη και το κοινό να ζητά δικαιωματικά  το  Rebel Whopper να είναι διαθέσιμο στις επιλογές του όταν επισκέπτονται  τα  Burger King. 

Ζουμερό ψημένο στην σχάρα φυτικό Burger, με φρεσκοκομμένη ντομάτα, δροσερό μαρούλι, μαγιονέζα, κέτσαπ, πίκλες και ροδέλες κρεμμυδιού ανάμεσα σε αφράτο σουσαμένιο ψωμί. Αυτό είναι το Rebel Whopper! Ψήνετε στη σχάρα σε αληθινή φλόγα όπως ακριβώς και το  θρυλικό Whopper. 

Το Rebel Whopper είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας, σε συνεργασία με την εταιρία που πρωτοπορεί στον κλάδο των φυτικών προϊόντων The Vegetarian Butcher. 

Το μεγαλύτερο στοίχημα ήταν το Rebel Whopper να προσφέρει την ίδια γευστική ικανοποίηση με εκείνη του Whopper, που αποτελεί το αγαπημένο burger των καταναλωτών. Τελικά πόσο εύκολο είναι κάποιος να ξεχωρίσει ότι το burger του δεν είναι Whopper αλλά Rebel Whopper; Εσείς θα το κρίνετε. 

Δοκιμάστε σήμερα το Rebel Whopper 100% Whopper, 0% Beef 100% Φυτικά Συστατικά.                                              Ποτέ άλλοτε ένα φυτικό Burger δεν ήταν τόσο απολαυστικό!

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία