Caffe Nero: Το νέο must καφέ στο Πλατύ

Σε ένα από τα πλέον προσβάσιμα σημεία της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην Αγλαντζιά, βρίσκεται το ολοκαίνουργιο Caffè Nero. Η νέα καφετέρια, διατηρεί τον χαρακτήρα Caffè Nero της, παράλληλα όμως, είναι ξεχωριστή και διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα, καθώς είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του κόσμου της περιοχής και όσων το επισκέπτονται.
 
Το πρώτο Caffè Nero λειτούργησε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Mackenzy το 2013. Έκτοτε, η PHC Franchised Restaurants Public Ltd. βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου άνοιξε άλλα 15 καταστήματα. Οι 16 καφετέριες βρίσκονται σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.
 
Αποπνέοντας ζεστασιά και χαλάρωση, το νέο κατάστημα της Λεωφόρου Κυρηνείας, διαθέτει άνετα σαλόνια με δερμάτινους καναπές, σκαλιστά έπιπλα και περσικά χαλιά, σχεδιασμός που συμπληρώνεται απόλυτα με τον χαμηλό φωτισμό και το τζάκι που βρίσκεται στον χώρο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ακόμη ο χώρος προσφέρεται και για διάβασμα, καθώς διαθέτει τραπέζι μελέτης και βιβλιοθήκη.
 
Πέραν από το εσωτερικό του καφέ, υπάρχουν και τρεις εξωτερικοί χώροι ιδανικοί για κάθε παρέα, αλλά και για εκείνους που επιζητούν να κάνουν τις επαγγελματικές τους συζητήσεις μακριά από ένα δωμάτιο γραφείου. Ιδανική επιλογή αποτελεί και για τους θαμώνες που έχουν μικρά παιδιά, καθώς το νέο καφέ διαθέτει ευρύχωρο παιδότοπο.
 
Όπως κάθε Caffè Nero, έτσι και αυτό κρύβει λοιπόν, τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, έτοιμο να προσφέρει στον επισκέπτη μια νέα εμπειρία με άρωμα καφέ, από το πολυβραβευμένο του χαρμάνι. Στα περισσότερα καταστήματα μπορεί κανείς να απολαύσει και φαγητό φτιαγμένο επιτόπου στις κουζίνες του Caffè Nero.
 
Το νέο Caffè Nero, το οποίο διαθέτει και δικό του χώρο στάθμευσης, βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου Κυρηνείας στον αριθμό 184, μόλις λίγα μετρά από τη Λεωφόρο Λεμεσού. Είναι  ακριβώς απέναντι από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Αρχηγείου Αστυνομίας.
 
Σημειώνεται πως PHC Franchised Restaurants Public Ltd., η οποία αντιπροσωπεύει άλλα 20 brands παγκόσμια και τοπικά, είναι υποψήφια στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά βραβεία του τόπου μας, τα IN Business Awards, στην κατηγορία Τουρισμός/ Ψυχαγωγία/ Εστίαση.
 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Δειτε Επισης

AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Σοβαροί κίνδυνοι για οικονομία αν κλιμακωθεί η ένταση-Οι ανησυχίες και τι φοβίζει τον επιχειρηματικό κόσμο
FDI screening: Διαφωνίες και δυστοκία συναίνεσης για το πλαίσιο ελέγχου άμεσων ξένων επενδύσεων
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Συναγερμός και για την οικονομία... Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο Κεραυνός-Καθησυχαστικές οι διαπιστώσεις
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ