TourInvest Cyprus

PHC Franchised Restaurants: Μια οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς

  15/11/2019 10:22
PHC Franchised Restaurants: Μια οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς
TourInvest Cyprus

PHC Franchised Restaurants: Μια οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς

  15/11/2019 10:22

Με πάνω από 100 χώρους εστίασης Παγκύπρια και περισσότερα από 20 brands έχοντας στο πορτφόλιο της διεθνή και τοπικά brands, η PHC Franchised Restaurants Public Ltd. θεωρείται από τους σημαντικότερους παράγοντες του τομέα στην κυπριακή αγορά και κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων εργοδοτών του τόπου μας.

RELATED ARTICLES


Πρόκειται για έναν κύκλο εργασιών του ομίλου, ο οποίος αναπτύσσεται συνεχώς, καθώς προστίθενται εκτός από καινούργια εστιατόρια και καφέ, νέα δημοφιλή brands.

Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Caffé Nero, Burger King, Jamie’s Italian, Wagamama σε Κύπρο και Ελλάδα, Paul, καθώς επίσης, Tavernaki, Pier One, CU, Derlicious, Sitio café, Hobo café, Hobo Mediterraneo,The Fish Market, Remezzo, Το Κυπριακόν, Verde και Catercom Catering, ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της PHC.

Πηγαίνοντας κόντρα στην κρίση του 2013, η PHC αντί της εσωστρέφειας και της συρρίκνωσης με ότι αυτό συνεπάγεται, ακολούθησε ακριβώς τον αντίθετο δρόμο, αυτόν της ανάπτυξης και της επέκτασης, απόφαση, η οποία αποδείχθηκε πέρα για πέρα σοφή και ιδιαίτερα ωφέλιμη για τον όμιλο ειδικότερα και γενικότερα για την κυπριακή οικονομία.

Διά του λόγου το αληθές, μόνο κατά την τελευταία πενταετία άνοιξε πάνω από 50 νέα εστιατόρια και καφετέριες, δημιουργώντας περισσότερες από 1000 νέες θέσεις εργασίας, σε εποχές κατά τις οποίες πολλές επιχειρήσεις προέβαιναν σε μαζικές απολύσεις. 

Πλέον, ο αριθμός προσωπικού της PHC σε όλους τους χώρους εστίασης που διαθέτει σε όλη την Κύπρο, έχει ξεπεράσει τους 2.500. 

Από την Pizza Hut στο Paul
Η γέννηση της PHC Franchised Restaurants Public Ltd. ήρθε το 1991 με την Pizza Hut να είναι το πρώτο brand που άνοιξε τον κύκλο των εργασιών της εταιρείας. Ακολούθησαν άλλα 20, ενώ τελευταίο προστέθηκε το Paul Café, το οποίο μετρά ήδη δύο εστιατόρια, το ένα στην καρδιά της Λευκωσίας, ενώ το δεύτερο  λειτούργησε πρόσφατα, στο Mall of Cyprus. Θέμα χρόνου είναι και η λειτουργία τρίτου Paul Café σε μια από τις πλεονεκτικότερες θέσεις της Λεμεσού. 

Επένδυση η εκπαίδευση
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο όμιλος, στα 28 χρόνια ζωής του έχει διαμορφώσει τη δική του κουλτούρα και σε αυτήν αποδίδει την ανοδική πορεία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Δίχως εκπαίδευση προσωπικού δεν θα υπήρχαν ποιοτικές υπηρεσίες, συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη. Ιδιαίτερη σημασία όμως, αποδίδεται και στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στη διεύθυνση και τους εργαζομένους, η οποία όπως τονίζει ο όμιλος, πηγάζει μέσα από τον σεβασμό, τη φιλική προσέγγιση και την αξιοκρατία. 
                                                                     
Από τα πιο σημαντικά στοιχεία της κουλτούρας του ομίλου PHC είναι επίσης, η εφευρετικότητα και η ενθάρρυνση των ανθρώπων του να βρίσκουν συνεχώς νέους και καινοτόμους τρόπους λειτουργίας. Η ιδιαίτερη αυτή κουλτούρα ήταν κάτι που καθιερώθηκε από την αρχή της ίδρυσής του και κατέστη βασικός άξονας στον τρόπο λειτουργίας του.   

Κίνητρο και αφοσίωση 
Στις προτεραιότητες του ομίλου είναι και η απόδοση στο προσωπικό των σωστών κινήτρων, κάτι που εξαργυρώνεται με την αφοσίωση, την ανάληψη πρωτοβουλιών και την παραγωγικότητα των ίδιων των εργαζομένων. 

Πέρα από τα γνωστά ωφελήματα που προσφέρουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, ο όμιλος PHC παραχωρεί στο κόσμο του σημαντικές εκπτώσεις σε όλα του τα καταστήματα, δωρεάν γεύμα σε καθημερινή βάση, ευέλικτα προγράμματα εργασίας και τη δυνατότητα ενίσχυσης των σπουδών του προσωπικού σε συγκεκριμένους τομείς. 

Οι πρωτιές και τα επιτεύγματα 
Οι στοχεύσεις αυτές του ομίλου, το πλάνο στρατηγικής  που εφαρμόζει, μαζί με την εργατικότητα του προσωπικού, οδήγησαν την PHC σε τοπικές, αλλά και διεθνείς αναγνωρίσεις, μέσα από βραβεία και διακρίσεις για τις καλύτερες πωλήσεις, την υποδειγματική ανάπτυξη, την εξαιρετική ποιότητα, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση. 

Σημαντικότερες όμως, πρωτιές υπήρξαν αυτές που τον διέκριναν για την «Καλύτερη Διαχείριση», καθώς και ως την «Καλύτερη Εταιρεία» σε όλη τη χώρα, καθώς από την πρώτη στιγμή έδωσε μεγάλη έμφαση στον τουρισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Pizza Hut είναι η πρώτη διεθνής αλυσίδα που λειτούργησε σε τουριστικές περιοχές.

Αυτή τη στιγμή ο όμιλος PHC, διεκδικεί μια αντίστοιχου βεληνεκούς διάκριση, καθώς είναι υποψήφιος στην κατηγορία Τουρισμός / Ψυχαγωγία / Εστίαση στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά βραβεία της Κύπρου, τα IN Business Awards.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Πίνδου 12, 2409, Έγκωμη
Τ.κ: 21112, 1502, Λευκωσία 
Τηλέφωνο: 22888000
E-mail: hr@phc.com.cy 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας