Η DP World Limassol καλωσόρισε τα “Jewel of the Seas” και “Viking Star”

Η DP World Limassol καλωσόρισε με επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσε στο λιμάνι Λεμεσού.

Το “Jewel of the Seas”, της εταιρείας Royal Caribbean, αφίχθηκε στο Τερματικό Κρουαζιέρας της DP World Limassol την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, για ημερήσια στάση.


Το κρουαζιερόπλοιο υποδέχθηκαν θερμά, κατά την άφιξή του, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, και ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, ο οποίος αντάλλαξε αναμνηστικές πλακέτες με τον καπετάνιο του πλοίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα κατέπλευσε στο λιμάνι Λεμεσού και δεύτερο κρουαζιερόπλοιο, το “MV Viking Star”, κορυφαίο σκάφος της σειράς Viking Star, με μήκος πέραν των 227 μέτρων. 
 

Κατασκευασμένο το 2004, το "Jewel of the Seas" ανήκει στην κατηγορία Radiance-class της Royal Caribbean. Έχει μήκος 293 μέτρα και χωρητικότητα 2.500 επιβατών ενώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι Λεμεσού. Το σκάφος αφίχθηκε στο επιβατικό τερματικό της DP World Limassol στο πλαίσιο 12ήμερης κρουαζιέρας που πραγματοποιεί με την ονομασία “round-trip Holy Land”. Το δρομολόγιο του “Jewel of the Seas” ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου 2019, με την αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου από το λιμάνι της Civitavecchia στη Ρώμη και αναμένεται να ολοκληρώσει τη διαδρομή του στις 11 Νοεμβρίου 2019.
 

 

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol ανέφερε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχθήκαμε στο λιμάνι Λεμεσού τα δύο αυτά επιβλητικά κρουαζιερόπλοια. Αυτού του είδους αφίξεις αντικατοπτρίζουν τη δυναμική που αποκτά ξανά η Λεμεσός ως προορισμός. Στην DP World Limassol είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε σε επιβάτες και κρουαζιερόπλοια μια μοναδική εμπειρία καθώς τα στελέχη και το προσωπικό μας είναι πανέτοιμα να προσφέρουν πρώτης τάξεως υπηρεσίες». Ο κ. Meaby τόνισε επίσης ότι «η Κύπρος μπορεί να εξελιχθεί σε στρατηγικό παίκτη στην Ανατολική Μεσόγειο και για το λόγο αυτό επενδύσαμε σημαντικά στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με αξιόλογους φορείς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του κυπριακού τουριστικού προϊόντος».

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, συνεχάρη την DP World Limassol για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει, θέτοντας τον πήχη τόσο ψηλά. Ακολούθως, σημείωσε πως "η καθιέρωση ενός αειφόρου τουρισμού κρουαζιέρας αποτελεί μία συνεχή διαδικασία που απαιτεί δέσμευση, συνεργασία και συνεχή προσπάθεια. Η άφιξη του "Jewel of the Seas" και του “MV Viking Star” στο λιμάνι Λεμεσού είναι αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών. Η Λεμεσός είναι ένας ιδανικός προορισμός για ταξιδιώτες, στους οποίους συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθούν τα τοπικά αξιοθέατα και να απολαύσουν όσα έχει να προσφέρει η πόλη μας».

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού