Χαιρετίζει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου τη συμφωνία για πτήσεις από Γερμανία προς Πάφο

Χαιρετίζει τη συμφωνία του Υφυπουργείου Τουρισμού με την Hermes και τη γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor για έναρξη οκτώ εβδομαδιαίων πτήσεων από τέσσερα γερμανικά αεροδρόμια προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε εξαιρετική την εξέλιξη αφού η είδηση αυτή, όπως ανέφερε, έρχεται μετά το συμβάν της πτωχεύσεως της Thomas Cook. Εκτίμησε πως για την Πάφο αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι η πόλη είναι μια αγορά που είναι στις προτεραιότητες της Γερμανίας, όπως είπε. 

Εξέφρασε μάλιστα την ευχή όπως αυτές οι πτήσεις συνεχιστούν και την χειμερινή περίοδο, ώστε να μονιμοποιηθεί αυτό το καινούργιο πτητικό πρόγραμμα. 

Οι πτήσεις συνέχισε, θα αρχίσουν από τον Απρίλιο του 2020 και θα διαρκέσουν μέχρι τον Νοέμβριο του 2020. Θα γίνονται οχτώ πτήσεις τη βδομάδα από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Λειψία προς την Πάφο.

Πρόσθεσε πως τα γερμανικά αεροδρόμια που θα συνδεθούν με την Πάφο μέσω της γερμανικής αεροπορικής εταιρεία Condor είναι σωστά επιλεγμένα διότι είναι περιοχές με υψηλής εισοδηματικής τάξης πληθυσμό.

Εκτίμησε πως ποσοτικά αλλά και ποιοτικά θα υπάρξει μια θετική εκκίνηση της αγοράς για την Πάφο και κατ’ επέκταση για την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024