ΕΤΑΠ: Φιλοξενία αθλητικών παραγόντων στην Πάφο

Η ΕΤΑΠ Πάφου, σε συνεργασία με διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων, τη στήριξη συγκεκριμένων ξενοδοχειακών μονάδων της Πάφου και του Υφυπουργείου Τουρισμού φιλοξενούν αυτές τις μέρες 15 επαγγελματίες προκειμένου να γνωρίσουν την αθλητική υποδομή και εμπειρία που προσφέρει η επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η  φιλοξενία και το σχετικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων άρχισε την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 18 Οκτωβρίου. Μεταξύ των φιλοξενουμένων περιλαμβάνονται προπονητές, πρόεδροι και διευθυντές σωματείων και συλλόγων, τουριστικά γραφεία, και άλλοι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο άθλημα του τριάθλου αλλά και μεμονωμένα στην ποδηλασία, το τρέξιμο, την κολύμβηση που αποτελούν την “ναυαρχίδα” των αθλημάτων που προωθούνται μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Οι επαγγελματίες, προστίθεται στην ανακοίνωση, προέρχονται από χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ρωσία, Λίβανο, Σλοβενία, Ολλανδία και Ιορδανία κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αθλητική υποδομή και εμπειρία που προσφέρει η επαρχία Πάφου, θα ξεναγηθούν και θα γνωρίσουν τις διαδρομές ποδηλασίας, μαραθωνίου, και τριάθλου, την ύπαιθρο αλλά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

Με συμμάχους τις καιρικές συνθήκες, τον ήπιο χειμώνα, την καλή σχετικά προσβασιμότητα από αέρος, την ικανοποιητική υποδομή για πολλά αθλήματα, την εξαιρετική ποιότητα αλλά και ευρεία γκάμα ξενοδοχειακών καταλυμάτων, την πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και την παφίτικη φιλοξενία, οι φορείς της τουριστικής Πάφου προχωρούν ακόμη ένα βήμα ως προς την εδραίωση της επαρχίας ως προορισμό για αθλητές και προσθέτουν ακόμη ένα ηχηρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην περαιτέρω διαφοροποίηση της Πάφου από άλλους ανταγωνιστές, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες