Πάφος: Σε διαβουλεύσεις με αεροπορικές η ΕΤΑΠ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για αναβάθμιση και αποτελεσματικότερη προβολή της επαρχίας, αλλά και για την κάλυψη των κενών που παρουσιάζει η συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Πάφου με αγορές που την ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, υπάρχουν σε εξέλιξη σημαντικές επαφές και διαβουλεύσεις με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες, για συγκεκριμένα δρομολόγια και η ΕΤΑΠ ευελπιστεί ότι εντός των προσεχών εβδομάδων θα έχουν επιτυχή κατάληξη.
Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση της  που αεροπορικές εταιρίες όπως η Ryanair, Easyjet, η Jet2, η TUI, η Globus κ.α αναγνωρίζοντας τις προοπτικές του προορισμού, ενισχύουν συνεχώς τα προγράμματα τους προς την Πάφο.

Η τουριστική Πάφος παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει λόγω κυρίως εξωγενών παραγόντων( ανταγωνισμού, brexit, ισοτιμίας συναλλάγματος κ.α) είναι σε τροχιά ανάπτυξης και πιο κοντά στον στόχο για καθιέρωση της λειτουργίας του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων της αγοράς που εξυπηρετεί.

Η ΕΤΑΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους αερομεταφορείς και τους διοργανωτές ταξιδιών για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας ολόκληρης της επαρχίας καθώς επίσης την εταιρία Hermes airports και το Υφυπουργείο Τουρισμού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα