Αποκλεισμένοι τουρίστες στην Κέρκυρα λόγω Thomas Cook (βίντεο)

InBusinessNews  24/09/2019 13:15
Αποκλεισμένοι τουρίστες στην Κέρκυρα λόγω Thomas Cook (βίντεο)

Αποκλεισμένοι τουρίστες στην Κέρκυρα λόγω Thomas Cook (βίντεο)

InBusinessNews  24/09/2019 13:15

Αντιμέτωποι με ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής είναι οι πελάτες της TUI και της First Choice, μετά το λουκέτο του ταξιδιωτικού πράκτορα, Thomas Cook.

Η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο με τουρίστες της Thomas Cook, οι οποίοι παρέμειναν αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, έχοντας υποστεί τεράστια ταλαιπωρία λόγω του κλεισίματος της αεροπορικής εταιρείας. 

 

Η αεροπορική εταιρεία έκλεισε επίσημα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου προκαλώντας αναστάτωση και προβλήματα σε επιβάτες που είχαν κλείσει τις πτήσεις τους με την εταιρεία, ενώ αντιμέτωποι με την καταστροφή είναι και αρκετοί πάροχοι διακοπών, οι οποίοι συνεργάζονταν με την εταιρεία.

Ακυρώθηκαν οι κρατήσεις TUI και First Choice μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Την ίδια ώρα, η Tui ακύρωσε όλες τις κρατήσεις μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας, Thomas Cook.

thomascookkerkyr2

 

Εκπρόσωπος της TUI ανακοίνωσε: «Δυστυχώς, υποχρεωθήκαμε να ακυρώσουμε τις κρατήσεις TUI και First Choice με πτήσεις της Thomas Cook για πελάτες που θα ταξιδεύουν από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου», προκαλώντας την οργή των επιβατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η TUI πρόσθεσε επίσης ότι εργάζεται από κοινούμε την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) για να βοηθήσει τους επηρεαζόμενους πελάτες να βρουν εναλλακτικές διακοπές ή να διευθετήσουν τις ακυρώσεις τους και να δεχθούν πλήρεις αποζημιώσεις.
 

thomascookkerkyr3

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων στη Jet2 και την Virgin αυξήθηκε, καθώς η ζήτηση αυξήθηκε λόγω της κατάρρευσης της Thomas Cook.


ΠΗΓΗ: Daily Mail

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας