Γνωρίστε το Oryx Kids Club από την Qatar Airways

H Qatar Airways και το K Cineplex σας προσκαλούν να γνωρίσετε το Oryx Kids Club σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για οικογένειες.

Στην εκδήλωση θα υπάρξει πολλή διασκέδαση με ζωντανή ψυχαγωγία όπως ζωγραφική προσώπου και άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 07 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 16:00 έως τις 18:00 στο K Cineplex Mall of Cyprus στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας για να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους σχετικά με το Oryx Kids club της αεροπορικής εταιρείας και σχετικά με το πρόγραμμα αφοσίωσης Oryx Kids.

Το Oryx Kids Club της Qatar Airways είναι ένα συναρπαστικό πρόγραμμα για τους νεότερους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας, σχεδιασμένο για να γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά τα ταξίδια για τα παιδιά. 

Το Oryx Kids Club και το πρόγραμμα αφοσίωσης Oryx Kids προσφέρουν επιπρόσθετα ειδικά γεύματα για παιδιά και λούτρινα παιχνίδια στις πτήσεις. Παιδιά ηλικίας 2-11 ετών θα μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα αφοσίωσης Oryx Kids και να κερδίσουν Qmiles, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε ελκυστικά και αποκλειστικά οφέλη. Τα παιδιά μπορούν να κερδίσουν και Qpoints, τα οποία τους επιτρέπουν να αναβαθμιστούν σε υψηλότερη βαθμίδα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο ασφαλισμένο τμήμα στην ιστοσελίδα του Privilege Club, όπου τα παιδιά μπορούν να δουν το δικό τους πίνακα ελέγχου, το υπόλοιπο των Qmiles, το ιστορικό ταξιδιών και πολλά άλλα, διατηρώντας έτσι τα νεαρά μέλη του προγράμματος ενημερωμένα σχετικά με τον λογαριασμό τους.

Παρόλο που το πρόγραμμα αφοσίωσης απευθύνεται σε νεαρούς ταξιδιώτες, οι γονείς διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διαχείριση του λογαριασμού του παιδιού τους, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς και τα παιδιά που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μαζί, ώστε να μπορούν και οι δύο να απολαύσουν τα αμοιβαία οφέλη που προσφέρει το Privilege Club.

Η αεροπορική εταιρεία έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντική επένδυση στο κέντρο της, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad (HIA), για να ενθουσιάσει και να εμπνεύσει τα παιδιά. Ο εικονικός λαμπτήρας Teddy Bear είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία για οικογένειες, μαζί με τους ειδικά διαμορφωμένους παιδότοπους/περιοχές παιχνιδιού και το κατάστημα στα Duty Free Bumble Tree της Qatar Airways. Επιπρόσθετα, το Al Mourjan Lounge στο HIA διαθέτει έναν εξομοιωτή της Formula 1 στον παιδότοπο/περιοχές παιχνιδιού μαζί με μια αίθουσα παιχνιδιών, καθώς και ένα παιδικό παιδικό πάρκο.

Με πάνω από 4.000 επιλογές ψυχαγωγίας για να επιλέξετε, το Oryx One, η βραβευμένη υπηρεσία ψυχαγωγίας κατά τις πτήσεις της Qatar Airways, διαθέτει ειδικά κανάλια για παιδιά όπως η Disney, το Nickelodeon, το Cartoon Network, το Baraaem και το Jeem για να κρατήσουν τα παιδιά χαρούμενα καθόλη τη διάρκεια της πτήσης. 
Η Qatar Airways συνδέει επιβάτες από την Κύπρο σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε έξι ηπείρους μέσω του βραβευμένου Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad στην Ντόχα.
Η αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει μια σειρά συναρπαστικών νέων προορισμών το 2019, όπως η Λισαβόνα (Πορτογαλία), η Μάλτα, το Ραμπάτ (Μαρόκο), το Νταβάο (Φιλιππίνες), το Λανγκάουι (Μαλαισία) και το Μογκαντίσου (Σομαλία).

Η Qatar Airways συνδέει επίσης την Κύπρο με πέντε προορισμούς στην Αυστραλία: Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Καμπέρα, Αδελαΐδα και Περθ μέσω Ντόχας.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων