Το Wolfgang’s Steakhouse ανοιχτό τώρα και τα μεσημέρια

Το Αμερικάνικο εστιατόριο Wolfgang’s Steakhouse, που έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας του στη Λεμεσό να αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό των απανταχού steak-lovers της Κύπρου, διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του, παραμένοντας ανοικτό καθημερινά και τα μεσημέρια.  

Έχοντας εμπλουτίσει το υφιστάμενο μενού με νέα, δροσερά και light πιάτα που αρμόζουν για το μεσημέρι, και δίνοντας έμφαση στις σαλάτες, τα ζυμαρικά και τα λαχταριστά burger, τα lunch breaks στο Wolfgang’s Steakhouse αποτελούν την ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και όχι μόνο, προσφέροντας συνδυασμούς γεύσεων που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς  πελάτες.

Στο lunch menu μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ άλλων, τη λαχταριστή Steak Salad με ανάμεικτα πράσινα λαχανικά και χοντροκομμένα κομμάτια βοδινού, ραντισμένα με σπιτικό dressing.
 



Τη δροσερή και άριστα ισορροπημένη στο στόμα, chicken paillard, με μαριναρισμένο σε βότανα φιλέτο κοτόπουλο και φρέσκα λαχανικά, καθώς και τη μοναδική σαλάτα από φρέσκο Yellowfin τόνο, για όσους θέλουν να αποφύγουν το κρέας. Όσο για τους μακαρονάδες, θα ξετρελαθούν με τα ζυμαρικά Rigatoni Bolognese, με σάλτσα από κρέας, συνοδευμένα από νιφάδες τυριού αλλά και τα θεσπέσια linguine θαλασσινών με γαρίδες, λαβράκι, καλαμάρι και αστακό σε κρεμώδη γεύση.

Ειδική αναφορά στο lunch menu γίνεται και σε ένα από τα αγαπημένα πιάτα του βραβευμένου σεφ, John Politi, που δεν είναι άλλο από το λαχταριστό και ζουμερό burger ανώτατης ποιότητας.

 

 

Κάντε τώρα και εσείς  την κράτηση σας στο Wolfgang’s Steakhouse στη Λεμεσό, και ανακαλύψετε το ειδικά διαμορφωμένο lunch menu που είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξει. 

Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα, 4531, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 7000 4515

Δειτε Επισης

Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Βλέπουν αδράνεια και αθέτηση δεσμεύσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες