ΕΤΑΠ Πάφου: Στο μικροσκόπιο θέματα του τουρισμού της πόλης

Συναντίληψη σε όλα τα θέματα και ισχυρή βούληση για την περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση της παγκόσμιας τουριστικής θέσης  που κατέχει η Πάφος, διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού, κ Σάββα Περδίου με εκπροσώπους  της ΕΤΑΠ Πάφου.
 
Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Πάφου,  συζητήθηκαν αρκετά  θέματα που απασχολούν τον τουρισμό της Πάφου, όπως οι προκλήσεις της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και των επόμενων ετών, η αεροπορική συνδεσιμότητα της επαρχίας, η εικόνα που εκπέμπει η Πάφος και η Κύπρος γενικότερα κυρίως στο εξωτερικό, το δομημένο περιβάλλον, επικοινωνιακή πολιτική και προωθητικές ενέργειες που έχει αναλάβει το Υφυπουργείο σε αγορές του εξωτερικού καθώς και η ανάγκη για εξειδίκευση και διείσδυση σε νέες αγορές.
 
Σε δηλώσεις τους τόσο ο Υφυπουργός όσο και ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ κ. Γιώργος Μάης διαβεβαίωσαν ότι γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για να διατηρηθούν τα επίπεδα των τελευταίων χρόνων και εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που θα δημιουργηθούν μέσα από την δυναμική προώθηση που ετοιμάζει το Υφυπουργείο για την νέα χρονιά να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο η θέση μας με στόχο την εξασφάλιση  συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης του τουριστικού μας προϊόντος. 
 
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης Ο Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ Πάφου και Εκπρόσωπος ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ κύριοι Θάνος Μιχαηλίδης και Θέμης Φιλιππίδης αντίστοιχα, Ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΤΑΠ Πάφου κος Νάσος Χατζηγεωργίου, η εκπρόσωπος της Hermes Airports κα Μαρία Κουρούπη και η εκπρόσωπος του ACTA κα Ρούλα Αγρότου.
 

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο