Πετάξτε… ακόμα καλύτερα με την Emirates

Οι Κύπριοι είχαν πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τα ταξίδια. Βρισκόμενοι στην άκρη της Μεσογείου, οι κάτοικοι του νησιού τείνουν να ταξιδεύουν συχνά σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας πάντα την καλύτερη επιλογή για τη μεταφορά τους. Η Emirates, που με υπερηφάνεια εξυπηρετεί την κυπριακή αγορά εδώ και 25 χρόνια, προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία πτήσης. Υπάρχει πάντα κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο, σε όποια θέση και αν επιλέξετε να πετάξετε - η Emirates σας προσκαλεί να πετάξετε… καλύτερα με τα αεροσκάφη της.

Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο στόλο των νέων και τεχνολογικά προηγμένων αεροσκαφών, έχοντας στη διάθεση της τα περισσότερα αεροσκάφη A380 από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. Ο στόλος της Emirates, που απαρτίζεται από άνετα και σύγχρονα αεροσκάφη, έχει αναγνωριστεί από τους εμπειρογνώμονες των αερομεταφορών αλλά και από τους επιβάτες, μιας και ξεπερνά τις προσδοκίες τους πετώντας σε πάνω από 158 προορισμούς. Τα φημισμένα A380 της Emirates διαθέτουν ιδιωτικές καμπίνες, ντους και σαλόνια στην Πρώτη Θέση, καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και πρόσθετο χώρο και εξατομικευμένο φωτισμό στην Οικονομική Θέση, ενώ παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες Wi-Fi για όλους τους επιβάτες του A380.
Δεδομένου ότι οι Κύπριοι αναζητούν άνεση και πολυτέλεια, η Πρώτη Θέση της Emirates ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις τους. Μπορείτε να μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο με την υπηρεσία chauffer drive, να χαλαρώσετε στα κομψά lounges σε όλο τον κόσμο και ζήσετε την απόλυτη άνεση όταν επιβιβάζεστε στο αεροσκάφος, είτε να καλέσετε την υπηρεσία δωματίου στην ιδιωτική σας σουίτα και να απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό. Η πτήση με την Emirates στην Πρώτη Θέση θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία να κάνετε ντους στα 40.000 πόδια λίγο πριν απολαύσετε έναν ξεκούραστο νυχτερινό ύπνο.

Για όσους αναζητούν την απόλυτη άνεση για τα επαγγελματικά τους ταξίδια, η Διακεκριμένη Θέση της Emirates είναι η ιδανική επιλογή. Απολαύστε την τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά τυριά και αφήστε τα πολυεθνικά μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα από τα υψηλής ποιότητας ποτά ή ένα ειδικά επιλεγμένο κρασί από την πλούσια κάβα. Οι Κύπριοι που ταξιδεύουν στη Διακεκριμένη Θέση δεν θα χάσουν ποτέ έναν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας της Premier League ακόμα και από τα 40.000 πόδια, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των παικτών σε τηλεόραση ευρείας οθόνης υψηλής ευκρίνειας. Τα καθίσματα που γίνονται κρεβάτια με τα μαλακά στρώματα θα σας προσφέρουν έναν αναζωογονητικό ύπνο ώστε να φτάσετε χαλαροί στον προορισμό σας.

Όσοι πιστεύουν ότι η Οικονομική Θέση ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, θα νιώσουν στιγμές χαλάρωσης χάρη στο το ice, τo βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, και τις οθόνες 13,3 ιντσών, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες στη συγκεκριμένη κατηγορία ναύλου. Ο περισσότερος διαθέσιμος χώρος και τα εμπνευσμένα από τοπικές κουζίνες γεύματα θα σας τονώσουν κατά τη διάρκεια των μεγάλων πτήσεων. Η Οικονομική Θέση της Emirates θα κάνει τους Κύπριους επιβάτες να νιώσουν ότι πετούν σε αναβαθμισμένη Θέση, ειδικά εκείνοι που ταξιδεύουν με τα μέλη των οικογενειών τους. Η Emirates προσφέρει ειδική μεταχείριση και διαρκή διασκέδαση των νεαρών επιβατών, με επιλογές από κινούμενα σχέδια αλλά και κλασικές ταινίες της Disney.

Η Emirates συνδέει την Κύπρο με 158 προορισμούς, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η υπόσχεσή της εταιρείας «Fly Better» στους πελάτες της παραμένει αμετάβλητη: Μην πετάτε μόνο, πετάξτε καλύτερα με την Emirates!

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food