Best Western: Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων έρχεται στη Λάρνακα

Την τελευταία τους προσθήκη στο πλαίσιο της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Quality Group και η Sunnyseeker Hotels, το Best Western Premier Collection Larnaca.

Το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στον Δρόμο Δεκέλειας.

Για την Best Western, αυτή είναι η τρίτη ανάπτυξή τους στην Κύπρο, μετά το Executive Residency Zenon και το Executive Residency Marina.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Quality Group, το έργο είναι ένα υφιστάμενο τετραώροφο κτήριο που πρόκειται να ανακαινιστεί και να αποκατασταθεί πλήρως. Ο σχεδιασμός και η τοποθεσία του κτηρίου προσφέρουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group, Σάββας Κάκος δήλωσε: «Ο Όμιλος είναι εξαιρετικά ευτυχής για την ανακοίνωση αυτού του έργου. Είμαστε σίγουροι και αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε διεθνή ξενοδοχειακά brands όπως το Best Western στην πρώτη επιλογή εγχώριων και ξένων επισκεπτών. Με τη συλλογή Best Western Premier Larnaca, προσθέτουμε μια "ανάσα" φρέσκου αέρα σε μια περιοχή που παραδοσιακά θεωρείται ως κόμβος του τουρισμού. Η νέα μας ανάπτυξη είναι ένα υφιστάμενο τετραώροφο κτίριο που βρίσκεται υπό ανακαίνιση και περιλαμβάνει 21 σουίτες στούντιο δύο υπνοδωματίων, 5 double-queen σουίτες και καφετέρια στο ισόγειο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών.

Είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε την ευθύνη ενός τέτοιου εμπορικού σήματος και έχουμε τη μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε με την ιδιαίτερα αξιόλογη Best Western Southeastern Europe. Το Best Western Premier Collection® Larnaca θα προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών που θα «αιχμαλωτίζουν» τις ανάγκες τους για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη διαμονή, σε ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα διαμονής για τον ταξιδιώτη».

Η BW Premier Collection® της Best Western είναι η πιο αποκλειστική συλλογή από προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία της Best Western, προσφέροντας στον ταξιδιώτη του σήμερα μια εμπνευσμένη εμπειρία στην πολυτέλεια με ξενοδοχεία που είναι εκλεκτικά και πρωτότυπα. Η ταυτότητα κάθε ξενοδοχείου είναι αναμφισβήτητα δεμένη με τον προορισμό του, παρέχοντας μια αυθεντική μπουτίκ εμπειρία που αντικατοπτρίζει τη μοναδική προσωπικότητα κάθε τοποθεσίας. Από το λόμπι μέχρι το δωμάτιο, κάθε λεπτομέρεια εξετάζεται προσεκτικά.

Δειτε Επισης

Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»
Εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση επισκεπτών κατά την πασχαλινή περίοδο
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού