Ανακαλύψτε τη μαγεία της Άπω Ανατολής με τις ειδικές εκπτώσεις της Emirates

Με το καλοκαίρι να είναι ήδη στο μέσο του, η Emirates προσφέρει στους Κύπριους μια μοναδική ευκαιρία να προγραμματίσουν το επόμενο μεγάλο ταξίδι τους σε μυστηριώδεις και γεμάτους περιπέτεια προορισμούς στην Ασία, για μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Ιουλίου 2019 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020.
 
Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο μόλις λάνσαρε τις νέες της προσφορές για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2019.
Οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν με την Emirates από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας μπορούν τώρα να εξερευνήσουν νέους πολιτισμούς σε ασιατικούς προορισμούς, όπως η Σανγκάη, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και η Μπανγκόκ.

Οι πελάτες της Emirates που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την Μπανγκόκ μπορούν να φτάσουν στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης με 847 ευρώ, ταξιδεύοντας στην Economy Class. Είτε πρόκειται για τουρίστες με σακίδια πλάτης, είτε για ταξιδιώτες που αρέσκονται στην πολυτέλεια, η πόλη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όπως το Grand Palace και το Wat Pho – ο φημισμένος ναός του Βούδα. Οι πολυσύχναστοι και χρωματιστοί δρόμοι, η συναναστροφή με τους κατοίκους της πόλης, επισκέψεις στα βιβλιοπωλεία, στις μπουτίκ και στα εστιατόρια για να ανακαλύψετε τα μυστικά της πόλης είναι μερικές μόνο από τις μοναδικές εμπειρίες που θα πάρετε μαζί σας πίσω στην Κύπρο.

Αντίθετα, όσοι επιθυμούν να ζήσουν το δυναμισμό και την πρόοδο σε ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον, η Σανγκάη αποτελεί την ιδανική επιλογή. Οι Κύπριοι μπορούν να φτάσουν στην κινεζική μεγαλούπολη, η οποία ήταν ψαροχώρι μέχρι το 1842, με 923 ευρώ για τις θέσεις Economy Class. Έτσι μπορούν να ανακαλύψουν ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον που προσφέρει αναρίθμητες επιλογές όσον αφορά εστιατόρια, νυχτερινή ζωή και ξενοδοχεία. Στη Σανγκάη θα βρείτε το δεύτερο ψηλότερο κτίριο του κόσμου και το ψηλότερο στην Κίνα – πρόκειται για το Shanghai Towers με 632 μέτρα ύψος. Παράλληλα, οι ταξιδιώτες μπορούν να νιώσουν τον business παλμό της πόλης γύρω από το Χρηματιστήριο της Σανγκάης, το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στο είδος του στον κόσμου και το επιχειρηματικό κέντρο της χρηματοπιστωτικής ελίτ της Κίνας. Οι Κήποι Yuyuan και ο Ναός του Βούδα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια πιο ήρεμη εκδοχή της πόλης με τα 24 εκατομμύρια κατοίκους.

Το Χονγκ Κονγκ θα κάνει τους Κύπριους να νιώθουν σα να βρίσκονται στην ασιατική εκδοχή του Μανχάταν, σε μια πιο οικογενειακή εκδοχή του. Παιδιά όλων των ηλικιών θα ξετρελαθούν με τα πανέμορφα πάντα στο θεματικό πάρκο Ocean Park, ενώ οι γονείς τους θα νιώθουν υπερήφανοι που θα μπορούν να τους δείξουν τα ροζ δελφίνια που θα τους συντροφεύουν κατά τη βαρκάδα στο νησί Λαντάου. Η Emirates προσφέρει ταξίδια από τη Λάρνακα στο Χονγκ Κονγκ από 943 ευρώ.

Η Σιγκαπούρη είναι μια χώρα που έχει συστήσει ξανά τον εαυτό της στο κοινό ως μια μητροπολιτική περιοχή και έναν από τους πιο θαυμαστούς προορισμούς στη ΝΑ Ασία. Ο τόπος που αποτελεί μήτρα μερικών από τα πιο συμβολικά αρχιτεκτονικά θαύματα είναι προσβάσιμος στους Κύπριους με 888 ευρώ (Economy Class) και όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας μπορούν να κολυμπήσουν μέσα σε λίγες ώρες στην ψηλότερη πισίνα του κόσμου!

Όλοι οι παραπάνω προορισμοί προσφέρουν κάτι το μοναδικό και το ξεχωριστό στους Κύπριους ταξιδιώτες. Κάντε την επόμενη κράτησή σας για μαγευτικά μέρη στην Ασία, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές της Emirates οι οποίες ισχύουν μέχρι 31 Ιουλίου.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024