H Ryanair συνδέει την Πάφο με 17 αεροδρόμια

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) με ιδιαίτερη  θέρμη χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για επέκταση της παρουσίας της στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου και έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων για την χειμερινή περίοδο 2019/2020 με νέα δρομολόγια.
 
Βάσει των δρομολογίων που θα συνεχίσουν να συνδέουν την Πάφο ολόχρονα αλλά και αυτά που θα δρομολογηθούν την χειμερινή περίοδο για πρώτη φορά όπως το Κίεβο, το Liverpool, αλλά και οι προσθήκες της Katowice Πολωνίας, και της Μάλτας θεωρούνται πολύ σημαντικά και αναβαθμίζουν το κύρος του προορισμού “Πάφος” και του Διεθνές Αεροδρομίου Πάφου.
 
Η εδραίωση της Ryanair στην Πάφο είναι γεγονός και αναμένεται να  δώσει περαιτέρω  ώθηση στην οικονομία και περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού.
 
Ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου δήλωσε:
“ Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και με τα νέα δρομολόγια ενισχύεται σημαντικά η σύνδεση του προορισμού ολόχρονα  με αγορές προτεραιότητας ή ανερχόμενες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ,Ουκρανία, Πολωνία, Δουβλίνο, Ισραήλ, Βαλτικές  κ.α.  Η τουριστική Πάφος είναι  πλέον σε τροχιά για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της αλλά και πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μίγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί.
Eυχαριστούμε την Ryanair για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον προορισμό, στους εταίρους και στην τουριστική βιομηχανία της Πάφου/Κύπρου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Hermes airports όπου η εμπλοκή και η συμβολή τους είναι καθοριστική ”  
 
 

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων