«Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου» η Qatar Airways, με τέσσερα βραβεία στα Skytrax World Airline Awards 2019

Η Qatar Airways είναι ενθουσιασμένη που έχει κερδίσει τέσσερα διακεκριμένα βραβεία στα φετινά βραβεία Skytrax World Airline Awards για το 2019, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης διάκρισης ως «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου» - έχοντας γίνει η μόνη αεροπορική εταιρεία στην ιστορία των βραβείων που το έχει κερδίσει πέντε φορές (2011, 2012, 2015, 2017 και 2019). 

Η Qatar Airways κερδίζει τον τίτλο της «Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στη Μέση Ανατολή» για 3η συνεχόμενη και επιτυχημένη χρονιά, καθώς και τον τίτλο της «Καλύτερης Διακεκριμένης καμπίνας στον κόσμο» για 4η συνεχόμενη χρονιά. Με την διατήρηση του τίτλου της «Καλύτερης θέσης στη Διακεκριμένη καμπίνα στον κόσμο» και την καινοτομία της καμπίνας - το Qsuite, η Qatar Airways κερδίζει τον ισχυρό ανταγωνισμό απο όλο τον κόσμο.
Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, η Αυτού Εξοχότης κ. Jassim Saif Ahmed Al-Sulaiti, που παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Skytrax, είπε: «Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για το κράτος του Κατάρ, και είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ σήμερα και ήμουν παρών στην αναγνώριση της Qatar Airways ως την «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία του Κόσμου» για πέμπτη φορά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Qatar Airways, η Αυτού Εξοχότης κ. Akbar Al Baker, ο οποίος συνοδευόταν από τον Επικεφαλή Λειτουργό του Διεθνές Αεροδρομίου Hamad, και Μηχανικό Badr Al Meer, - είπε «Τα βραβεία Skytrax είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως τα πιο διακεκριμένα βραβεία στην αεροπορική βιομηχανία, άρα το να κερδίζουμε τόσα πολλά βραβεία για το 2019 είναι μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία για την Qatar Airways.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναγνωριζόμαστε παγκοσμίως από τους πελάτες μας κερδίζοντας αυτά τα τέσσερα διακεκριμένα βραβεία. Το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που ονομάστηκε «Αεροπορική εταιρεία της Χρονιάς» για πέμπτη φορά είναι ένα επίτευγμα ορόσημο και, σε συνδυασμό με άλλα τρία μεγάλα βραβεία Skytrax, είναι  αποτέλεσμα των ακούραστων προσπαθειών ολόκληρης της ομάδας της Qatar Airways. Είναι μία περήφανη στιγμή για την Qatar Airways αφού η συνεχής καινοτομία και τα πρότυπα των υπηρεσιών ορίζουν το σημείο αναφοράς της βιομηχανίας.»

«Το γεγονός ότι τα βραβεία Skytrax ψηφίζονται από ταξιδιώτες, τα κάνει ακόμη πιο σημαντικά για όλους εμάς στην αεροπορική βιομηχανία. Ο κλάδος της αεροπορίας είναι μια ανταγωνιστική επιχείρηση, και το να λαμβάνουμε τέτοια αναγνώριση θα μας ωθήσει όλους στην Qatar Airways ακόμα πιο ψηλά , ανυπομονώντας να προσφέρουμε το παγκοσμίας κλάσης προιόν μας σε εκατομμύρια επιβάτες στα επόμενα χρόνια.»

Σχολιάζοντας τα βραβεία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, κ. Edward Plaisted, είπε: «Το να ονομαστείς ως η Καλύτερη αεροπορική εταιρεία του Κόσμου είναι μια μεγάλη αναγνώριση για τα υψηλά πρότυπα της Qatar Airways, αναγνωρίζοντας την σκληρή δουλειά και αφοσίωση κάθε μέλους του προσωπικού στο να ικανοποιήσει τους πελάτες της. Το να κερδίζουν αυτή τη διάκριση για πέμπτη φορά είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, και τους συγχαίρουμε για αυτή τη μοναδική επιτυχία.»
Τα Skytrax World Airline Awards είναι ανεξάρτητα και αμερόληπτα βραβεία, έχουν εισαχθεί το 1999 για να προσφέρουν μια μελέτη ικανοποίησης των πελατών που είναι πραγματικά παγκόσμια. Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψηφίζουν στην μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης αεροπορικών επιβατών για να επιλέξουν τους νικητές των βραβείων. Τα βραβεία αναφέρονται από τα μέσα σε όλο τον κόσμο ως τα «Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας».

Η Skytrax πληρώνει όλα τα έξοδα για την έρευνα και την εκδήλωση των Βραβείων, και οι αεροπορικές εταιρείες δεν πληρώνουν τέλη εγγραφής ή συμμετοχής. Η εκδήλωση των βραβείων και η παρουσιάση παρέχονται από την Skytrax χωρίς καμία χρέωση. Δεν υπάρχουν τέλη για τις αεροπορικές εταιρείες που επιθυμούν να χρήσιμοποιήσουν τα λογοτύπα ή τα  αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της έρευνας ελέγχονται από την Skytrax για να εντοπίσουν το IP και τις πληροφορίες των χρηστών, με τις διπλές, ύποπτες ή άκυρες συμμετοχές να διαγράφονται. Συμμετέχουν πάνω από 300 αεροπορικές εταιρείες.

Qsuite, το πατενταρισμένο προιόν της Qatar Airways, προσφέρει την εμπειρία της Πρώτης Θέσης στην καμπίνα της Διακεκριμένη Θέσης. Το Qsuite παρέχει για πρώτη φορά διπλό κρεβάτι στη Διακεκριμένη Θέση, ως επίσης και πάνελ που κλείνουν, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες των παρακείμενων καθισμάτων να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό δωμάτιο, το πρώτο του είδους του στην αεροπορική βιομηχανία. Η Qatar Airways λάνσαρε πρώτα το Qsuite στο ITB Βερολίνου τον Μάρτιο 2017 προς αναγνώριση παγκόσμιας φήμης, και έθεσε νέα πρότυπα για τα πολυτελή ταξίδια με αυτό το πρωτοποριακό προιόν. Αυτά τα βραβεία επιδεικνύουν την ποιότητα της απαράμμιλης υπηρεσίας της Qatar Airways, και αποδεικνύουν ότι η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού.

Η Qatar Airways αυτή τη στιγμή λειτουργεί με ένα μοντέρνο και σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη μέσω της βάσης της, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad σε περισσότερους από 160 προορισμούς παγκοσμίως. Η αερογραμμή θα προσθέσει ένα αριθμό νέων προορισμών στο εκτενές δίκτυο διαδρομών το 2019, συμπεριλαμβανομένων των Νταβάο, Φιλιππίνες; Λισαβόνα, Πορτογαλία; Μογκαντίσου, Σομαλία και Λανγκάουι, Μαλαισία.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων