Akakiko και Εlliniko «προσγειώθηκαν» στην Πάφο

Τα αγαπητά εστιατόρια Akakiko και Ελληνικό της Louis Hotels συνεχίζουν να αυξάνονται και έρχονται ακόμα πιο κοντά στο κοινό προσφέροντας πάντοτε τις καλύτερες γεύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η Louis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των δύο νέων της εστιατορίων Akakiko Easy Japanese Fusion και Meze by Elliniko που βρίσκονται εντός του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου, Louis Ivi Mare.

Πλέον οι κάτοικοι της Πάφου και οι επισκέπτες της πόλης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα. 

Η έναρξη της λειτουργίας των δύο νέων εστιατορίων στο Louis Ivi Mare, έρχεται σε συνέχεια του ανοίγματος άλλου ενός εστιατορίου Akakiko στην επαρχία Πάφου, αυτού της Πόλης Χρυσοχούς που βρίσκεται στους χώρους του νέου boutique ξενοδοχείου της Louis Hotels, Polis 1907. 

Σχολιάζοντας το άνοιγμα των δύο νέων εστιατορίων ο Chief Operations Officer (COO) της Louis Hotels, Μάριος Περδίος ανέφερε: «Τα πρόσφατα ανοίγματα των τριών μας νέων εστιατορίων επιβεβαιώνουν την τροχιά ανάπτυξης που ακολουθεί ο Όμιλός μας και σε αυτό τον τομέα. Η αγάπη του κόσμου και η απήχηση που έχουν τα εστιατόρια της Louis Hotels αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Καλούμε ντόπιους και επισκέπτες να επισκεφθούν τα δύο νέα μας εστιατόρια στο Louis Ivi Mare και να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις που συνδυάζονται με τη μοναδική θέα της θάλασσας». 
 



Το Akakiko Easy Japanese Fusion προσφέρει μια ευρεία γκάμα από αυθεντικές ασιατικές γεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταϊβάν. Οι λάτρεις της ποιοτικής και υγιεινής ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο μπροστά στα μάτια του πελάτη αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. 

Το Meze by Elliniko, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν ένα γευστικό ‘ταξίδι’ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα, τα οποία καταφθάνουν στο τραπέζι σε μια εμπνευσμένη σειρά από εύγευστα πιάτα. Το εστιατόριο αν και ονομάζεται “Meze by Elliniko” περιλαμβάνει όλες τις γεύσεις του γνωστού «Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου» που καταφέρνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα, προσθέτοντας μια πινελιά γκουρμέ στοιχείου, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα τοπικών προϊόντων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.
 

 

Tα δύο εστιατόρια λειτουργούν από τις 19:00 – 23:00 για δείπνο και είναι διαθέσιμα και για όσους δεν διαμένουν στο Louis Ivi Mare.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024