Hilton Park: Σύντομα γίνεται πεντάστερο

Σε μια λαμπρή γιορτή που διοργάνωσε για το προσωπικό του, το Hilton Park, Nicosia γιόρτασε τα 100 χρόνια του διεθνούς ομίλου Hilton.

O πρώτος παγκόσμιος κολοσσός ξενοδοχείων, γιορτάζει φέτος 100 χρόνια από την ημέρα που ο Κόνρατ Χίλτον, ο ιδρυτής του ομίλου, αγόρασε το πρώτο ξενοδοχείο στο Τέξας των ΗΠΑ. Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο Hilton Park, Nicosia -το μοναδικό ξενοδοχείο που φέρει την επωνυμία «Hilton» στην Κύπρο- στην παρουσία του Jochem-Jan Sleiffer, Senior Vice President of Operations. Το Hilton Park Nicosia, μετά το τέλος της δεύτερης φάσης ανακαινίσεων προετοιμάζεται να λάβει το 5ο του αστέρι και η παρουσία του επικεφαλής του Ομίλου προσέδωσε πανηγυρικό κλίμα στην εκδήλωση. 

Σε λίγο διάστημα το Hilton Park Nicosia γίνεται πεντάστερο
Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Sleiffer ανέφερε: «100 χρόνια πριν, ο ιδρυτής μας Κόνραντ Χίλτον μετουσίωσε την ιδέα του: ότι τα ταξίδια θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Έκτοτε τα ξενοδοχεία Hilton, φιλοξένησαν πάνω από 3 δις επισκέπτες, εργοδοτώντας 10 εκατομμύρια άτομα και συνεισφέροντας 1 τρις δολάρια στην παγκόσμια οικονομία. Το μέλλον φαντάζει ακόμα πιο συναρπαστικό. Είμαστε περήφανοι που στην Κύπρο σε λίγο διάστημα το Hilton Park Nicosia γίνεται πεντάστερο, ένδειξη της ακόμα πιο ψηλής ποιότητας φιλοξενίας που θα συνεχίσει να προσφέρει. Σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και είμαι σίγουρος ότι το Hilton Park Nicosia θα εδραιώσει την παρουσία του ως το καλύτερο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας».

Τα ξενοδοχεία Hilton ξεχωρίζουν διαχρονικά για την κουλτούρα καινοτομίας, τη συνεχή ανάπτυξη και την ανάγκη τους να ωθούν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος μέσω της ποιοτικής φιλοξενίας. Στο πέρασμα του χρόνου εισήγαγαν παγκοσμίως σημαντικές πρωτιές που έμειναν στην ιστορία. Μια από τις πρωτοπορίες των Hilton ήταν τα κλιματιζόμενα λόμπι, οι τηλεοράσεις εντός των δωματίων, το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, ακόμα και το κοκτέιλ pina colada, που έγινε για πρώτη φορά το 1954 στο μπαρ του Hilton Caribe, στο Πουέρτο Ρίκο.

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι