Εντατικές επαφές ΕΤΑΛ σε Λίβανο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισραήλ

Σειρά εκδηλώσεων και επισκέψεων στις αγορές του Λιβάνου, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ισραήλ πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδας η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων με τις σημαντικές αυτές αγορές για τον τουρισμό μας, καθώς και για ενίσχυση των σχέσεων με εταίρου της τουριστικής βιομηχανίας.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε εργαστήριο και δείπνο για εβδομήντα περίπου τουριστικά γραφεία που διοργανώθηκε στη Βηρυτό, η ΕΤΑΛ μαζί με τουριστικές επιχειρήσεις της Λεμεσού, παρουσίασαν τις υφιστάμενες και νέες αναπτύξεις και προϊόντα που διασφαλίζουν μια υψηλής ποιότητας τουριστική εμπειρία. Παράλληλα έγινε προώθηση πολιτικών γάμων και ταξιδιών μέλιτος.
 
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε πενήντα τουριστικούς συμβούλους του τηλεφωνικού κέντρου της Jet2holidays, ενός εκ των σημαντικότερων τουριστικών πρακτόρων της χώρας και με πτήσεις από επτά αεροδρόμια (Jet2 airlines). Κατά τα σεμινάρια, η διευθύντρια της ΕΤΑΛ, Μαρία Μιχαηλίδου, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις νέες αναπτύξεις στην ευρύτερη περιοχή Λεμεσού και συζήτησε με τους τουριστικούς συμβούλους πρακτικά θέματα, προτιμήσεις και ανησυχίες του Βρετανού ταξιδιώτη.
 
Τέλος, η ΕΤΑΛ διοργάνωσε εργαστήριο, παρουσίαση και δείπνο για τουριστικούς πράκτορες στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ. Στην αποστολή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λεμεσού, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας, νέες και υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες της Λεμεσού, η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λεμεσού στον τομέα των κρουαζιέρων DP World, η πλατφόρμα για κρατήσεις γάμων BookYourWeddingDay.com, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους και η εταιρεία IPN Management.
 
Έγιναν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ,  του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων του Ισραήλ, του Δημαρχείου του Τελ Αβιβ και του Συνδέσμου Φιλίας Ισραήλ – Κύπρου, ενώ συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με την Πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ.
 
"Ένεκα των προκλήσεων που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει φέτος ο τουρισμός, κρίθηκε αναγκαίο από την ΕΤΑΛ όπως γίνουν εντατικές επαφές και ενδυνάμωση σχέσεων με αυτές τις πολύ σημαντικές αγορές, όπου η προσωπική επαφή έχει ιδιαίτερη αξία για τους εταίρους του τουρισμού", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία