Το Αkakiko 2GO της Αγίας Νάπας έβαλε τα καλοκαιρινά του

Το αγαπημένο σε ντόπιους και ξένους, Akakiko 2GO Αyia Napa φόρεσε ξανά τα καλοκαιρινά του και υποδέχεται τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας για νέες περιπλανήσεις σε μοναδικά γαστριμαργικά μονοπάτια.

Το Akakiko 2GO βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας, στη Λεωφόρο Νήσι 18. Με ανανεωμένες επιλογές στο πλούσιο μενού που περιλαμβάνει δεκάδες επιλογές, το fusion εστιατόριο της Louis Hotels δέχεται παραγγελίες για take away, delivery και dine-in, πάντοτε στην φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τα Akakiko 2GO: γρήγορα και άμεσα. 

Με μια ευρεία γκάμα από αυθεντικές ασιατικές γεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταϊβάν, το Αkakiko 2GO καλεί ακόμα και τους πιο εκλεκτικούς να δοκιμάσουν τα νόστιμα πιάτα του και να βρουν εκείνο που τους ταιριάζει.

Οι λάτρεις της ποιοτικής και υγιεινής ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο, αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. Η ποιότητα συνδυάζεται βέβαια πάντα με την ταχύτητα προετοιμασίας και παράδοσης των φαγητών. Σε αυτό συμβάλλουν οι άρτια καταρτισμένοι σεφ του Akakiko.

Μια πρώτη δοκιμή για το τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι είχαν την ευκαιρία να πάρουν εργαζόμενοι σε τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής της ελεύθερης Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, η Louis Hotels διένειμε sushi και maki σε εταιρείες, με το προσωπικό τους να απολαμβάνει τη δωρεάν έκπληξη και να ανυπομονεί να απολαύσει και τα υπόλοιπα πιάτα από το μενού.  

Παράλληλα, δύο νέα εστιατόρια Akakiko άνοιξαν πρόσφατα στη Πάφο προσφέροντας στους κατοίκους της περιοχής ακόμα μία ποιοτική επιλογή εστίασης. Το ένα βρίσκεται στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του Ομίλου, Louis Ivi Mare στον παραλιακό της Πάφου και το άλλο βρίσκεται εντός του boutique hotel Polis 1907 στη πλατεία της Πόλης Χρυσοχούς. 

Για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Akakiko ή να τηλεφωνήσετε στο 7777 8022. Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. 

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Ηλίας Κόκκινος: Επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις το Smoothie Factory, σύντομα στη Λάρνακα
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι προκλήσεις για τον τουρισμό και ο στόχος που θέτει το Υφυπουργείο Τουρισμού για το 2024
Roe and Bone: Το νέο concept που άνοιξε τις πόρτες του στο παλιό λιμάνι Λεμεσού (pics)
Η Orthodoxou Aviation Ltd διορίστηκε γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Air India στην Κύπρο
Δυναμική παρουσία στο Βερολίνο για Αγία Νάπα και Πρωταρά
Αποκλειστική συνεργασία του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates με τη Visa