Radisson Blu Hotel θα αποκτήσει η Λευκωσία

Την είσοδο του ομίλου στην πρωτεύουσα της Κύπρου με ένα ολοκαίνουργιο έργο, το Radisson Blu Hotel Nicosia, ανακοίνωσε επίσημα η Radisson Hospitality AB, μέλος της Radisson Hotel Group.

Χτίζοντας πάνω σε μία δοκιμασμένη συνταγή συνεργασίας, η νέα συμφωνία με την Stenson Investments Limited, θυγατρική της Quality Group είναι ακόμα ένα κομμάτι της στρατηγικής συνεργασίας με την Sunnyseeker Hotels για την ανάπτυξη έξι ξενοδοχείων και θερέτρων με σχεδόν 1,000 δωμάτια μέχρι το 2025.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας
Το νέο Radisson Blu Hotel, Nicosia θα βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος, στο κέντρο της πρωτεύουσας με πολλά και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το αρχαίο υδραγωγείο και το μνημείο ελευθερίας στον προμαχώνα Ποδοκάταρο, στα Ενετεικά Τείχη.

Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το συναρπαστικό «κράμα» της καθημερινής ζωής στα στενά σοκάκια, αλλά και το βάθος που έχει η πλούσια ιστορία της πόλης. Το ξενοδοχείο θα είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του διεθνούς αερολιμένα Λάρνακας, Γλαύκος Κληρίδης, μόλις 40 χιλιόμετρα μακριά.
 

 

Ο Elie Younes, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Chief Development Officer της Radisson Hotel Group δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η συνεργασία μας με την Quality Group και την Sunnyseeker Hotels συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Κύπρο και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξανε στον κόσμο μας, αλλά και στο προϊόν μας. Το Radisson Blu Hotel, Nicosia θα είναι το τρίτο μας ξενοδοχείο στο νησί. Βλέπουμε με ανυπομονησία την ανάπτυξη και εδραίωση του δικτύου μας, ως ο μεγαλύτερος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στο νησί».

Το νέο ξενοδοχείο περιλαμβάνει 180 δωμάτια εκ των οποίων τα 150 είναι στάνταρ και τα 30, σουίτες. Οι επιλογές γευμάτων συμπεριλαμβάνουν ένα ολοήμερο εστιατόριο, θεματικό μπαρ και εστιατόριο εμπνευσμένο από τοπικά πιάτα, όπως επίσης κέντρο ευεξίας μαζί με γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα καινοτόμο χώρο τελευταίας τεχνολογίας 500 τετραγωνικών μέτρων για επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια αλλά και εκθέσεις, για διεθνή και τοπικά επαγγελματικά σώματα, κάτι που η πρωτεύουσα θα δει για πρώτη φορά.

Από την πλευρά του ο Σάββας Κάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Quality Group είπε: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι η συνεργασία μεταξύ εμάς και της Radisson Hotel Group συνεχίζει να αναπτύσσεται ουσιαστικά. Η συνεργασία μας μετρά ήδη δύο έργα, με την παράδοση του Radisson Blu Hotel Larnaca, τον Αύγουστο του 2018 και ακολούθως την ανακοίνωση του υπό κατασκευή Radisson Beach Resort Larnaca (Princess Hotel) που αναμένουμε να ολοκληρωθεί το 2020. Σήμερα νιώθουμε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι που ανακοινώνουμε ακόμα ένα Radisson Blu Hotel στη Λευκωσία. Η άφιξη του Radisson Hotel Group στην πρωτεύουσα σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχή συνταγή συνεργασίας μεταξύ μας».

Η άφιξη του Radisson Blu Hotel, Nicosia θα συμπληρώσει το υφιστάμενο Radisson Blu Hotel, Larnaca στη νότια ακτή της Κύπρου, αλλά και το ανερχόμενο Radisson Beach Resort Larnaca. Η Radisson Hospitality AB τρέχει όλα τα έργα μέσω μιας διεθνούς συμφωνίας που έχει με την Sunnyseeker Hotels, από τις πλέον μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων