Ανώτατο διεθνές βραβείο αριστείας για τη Μαρίνα Λεμεσού

Η Μαρίνα Λεμεσού, η πρώτη μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht στην Κύπρο, τιμήθηκε πρόσφατα με μία ιδιαιτέρως σημαντική διεθνή διάκριση, το βραβείο «5 Gold Anchor Platinum», που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση για τις πιο αξιόλογες μαρίνες του κόσμου, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στην τελετή έναρξης του Limassol Boat Show 2019, παρουσία κυβερνητικών στελεχών, εκλεκτών προσκεκλημένων, επιχειρηματιών του τομέα των σκαφών αναψυχής και εκπροσώπων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το βραβείο απένειμε ο κύριος Tony Dye από τον οργανισμό The Yacht Harbour Association, στον κύριο Tom Lord, Διευθυντή της μαρίνας.

Ο παγκόσμιος αυτός θεσμός έχει στόχο την αναβάθμιση των ποιοτικών προτύπων των μαρίνων ανά τον κόσμο που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πελατοκεντρικές υπηρεσίες. Τελώντας υπό την κοινή διαχείριση του οργανισμού The Yacht Harbour Association (TYHA) του Η.Β. και της ένωσης Marina Industries Association (MIA) της Αυστραλίας, η αξιολόγηση αποτελείται από 89 διαφορετικά κριτήρια, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα λειτουργίας και διαχείρισης μίας μαρίνας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εγκαταστάσεις, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει, ο θεσμός αυτός βοηθάει τους πελάτες στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής της μαρίνας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, συμβάλλοντας παράλληλα στη συνεχή επιχειρηματική βελτίωση.
 

 

Έχοντας αξιολογηθεί επιτυχώς και λαμβάνοντας το βραβείο «5 Gold Anchor Platinum», η Μαρίνα Λεμεσού είναι πλέον η πέμπτη μαρίνα στον κόσμο που έχει λάβει τη σημαντική αυτή διάκριση. Το βραβείο αποδεικνύει αναμφίβολα την άριστη ποιότητα, τις απαράμιλλες υπηρεσίες concierge και τη συνεχή δέσμευση της Μαρίνας Λεμεσού ως προς τη διατήρηση υψηλών ποιοτικών προτύπων των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που προσφέρει. Ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Ανδρέας Χριστοδουλίδης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζοντας τις αδιάκοπες προσπάθειες της ομάδας της Μαρίνας στην παροχή υπηρεσιών ανώτατης ποιότητας στον τομέα σκαφών αναψυχής στην Κύπρο, σχολιάζοντας συγκεκριμένα: «Το γεγονός ότι είμαστε ανάμεσα στις πέντε μαρίνες ανά τον κόσμο που έχουν τιμηθεί με το εν λόγω βραβείο ενισχύει τη δέσμευσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ενοίκους, τους πελάτες και τους επισκέπτες μας, ενώ διασφαλίζει ότι η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί τον κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο της κυπριακής βιομηχανίας σκαφών αναψυχής στο εξωτερικό».
 

 

Επιδιώκοντας διαρκώς την αριστεία, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί πλέον μέλος μίας επίλεκτης ομάδας από διακεκριμένες ανά τον κόσμο μαρίνες, γεγονός που ενισχύει την εικόνα του νησιού ανά το παγκόσμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Λεμεσού έχει λάβει προηγουμένως σημαντικά βραβεία και διακρίσεις, όπως τα βραβεία «5 Gold Anchor» και «Blue Flag», που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή της ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και τις βέλτιστες πρακτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Μαρίνα Λεμεσού στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.  

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024