Τα εγκαίνια του Limassol Boat Show τέλεσε η Βασιλική Αναστασιάδου

Η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει κάθε μορφή τουρισμού, o οποίος αποτελεί ένα από τους κύριους αιμοδότες της οικονομίας του τόπου μας, ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδου, τελώντας τα εγκαίνια του Limassol Boat Show, στη μαρίνα Λεμεσού.
 
Στο χαιρετισμό της, η κ.Αναστασιάδου ανέφερε πως η έκθεση, που οργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, έχει πλέον καταστεί θεσμός και σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτή,  καθώς  μέχρι και την Κυριακή, 120 εκθέτες από δέκα χώρες, θα παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων αθλημάτων, ψυχαγωγικής αλιείας, κατάδυσης και άλλων υπηρεσιών του κλάδου.
 
Συγχαίροντας τους διοργανωτές, η Υπουργός Μεταφορών είπε πως "η έκθεση φέρνει κοντά ανθρώπους από ολόκληρο το νησί μας και όχι μόνο, οι οποίοι επιχειρούν αλλά και μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία και την κατάδυση".
 
" Το Limassol Boat Show, άλλωστε, πέραν από τον εμπορικό του χαρακτήρα, θα προσφέρει εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια", ανέφερε και εξέφρασε την εντύπωση της από το γεγονός ότι η φετινή έκθεση θα έχει και Ολυμπιακό άρωμα, καθώς με τη βοήθεια του Ναυτικού ομίλου Λεμεσού, μικροί και μεγάλοι, θα  μπορούν να παρακολουθήσουν ή ακόμη και να συμμετέχουν, σε διάφορα ολυμπιακά αθλήματα.
 
Τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει κάθε μορφή τουρισμού, o οποίος αποτελεί ένα από τους κύριους αιμοδότες της οικονομίας του τόπου μας και υπέδειξε πως η Κύπρος ήταν και παραμένει, κορυφαίος τουριστικός προορισμός "και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού".
 
Τέλος ευχήθηκε καλή τουριστική σεζόν σε όλους και σημείωσε πως " για να μας προσέχει η θάλασσα πρέπει να τη σεβόμαστε".

Την πλήρη στήριξη του Δήμου Λεμεσού στο Limassol Boat Show, εξέφρασε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες