Rossiya Airlines: Για άλλα πέντε χρόνια η συνεργασία με ICTS Cyprus

Η Rossiya Airlines, μέλος της ομάδας των κορυφαίων Ρωσικών αερογραμμών -Aeroflot Group, εμπιστεύεται την ICTS Cyprus για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας για όλες τις πτήσεις της, που αναχωρούν από τα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου για περαιτέρω πέντε χρόνια. Η ICTS Cyprus είναι υπεύθυνη για ένα φάσμα  υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου πρόσβασης και της αναζήτησης αεροσκαφών. 

Η Rossiya Airlines, εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, έχοντας την βάση της στο αεροδρόμιο Pulkovo (Αγία Πετρούπολη). Η Rossiya Airlines ξεκίνησε την συνεργασία τους με την ICTS Cyprus το 2016 και σήμερα, η ICTS Cyprus εξασφαλίζει την ασφάλεια περίπου 1,500 πτήσεων κάθε χρόνο για την αεροπορική εταιρεία.

“Μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της αεροπορικής εταιρείας σήμερα είναι να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση σε δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς. Προσφέρουμε στους επιβάτες όλο και περισσότερα νέα δρομολόγια από σεζόν. Για πολλά χρόνια, η Rossiya Airlines αποτελούσε  τον ηγέτη στις τουριστικές μεταφορές στην Κύπρο, και αυτό το επίτευγμα συμπεριλαμβάνει τους συνεργάτες και προμηθευτές μας» δήλωσε η γραμματέας Τύπου της Rossiya Airlines.
 

 

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την επέκταση της μακροχρόνιας επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Rossiya και την Aeroflot, δύο από τους σημαντικούς μας αεροπορικούς πελάτες. Τον περασμένο χρόνο, η Rossiya κέρδισε το βραβείο “Η Καλύτερη Αεροπορική σε τουριστικούς προορισμούς” στα Skyway Servive βραβεία. Η ομάδα της ICTS προσβλέπει στην υποστήριξη της αεροπορικής κατά την διάρκεια της επερχόμενης πολυάσχολης τουριστικής περιόδου. Είμαστε πολύ περήφανοι, που είμαστε ο κύριος πάροχος καινοτόμων υπηρεσιών ασφάλειας στην Κύπρο” δήλωσε ο Παναγιώτης Φιστέδης, Managing Director της ICTS Cyprus.

Δειτε Επισης

Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»
Εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση επισκεπτών κατά την πασχαλινή περίοδο