Εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch

Έχοντας ως κοινό στόχο την προώθηση και ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν από τις 6 μέχρι τις 12 Μαϊου 2019 εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch (“Cyprus Breakfast and Brunch Week”).
 
Στόχος της δράσης «Cyprus Breakfast and Brunch Week» είναι η ανάδειξη και η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η κυπριακή γαστρονομία, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος και της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης. 
 
Η έναρξη της εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch θα γίνει από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, στα πλαίσια ενημερωτικής εκδήλωσης τη Δευτέρα, 6 Μαϊου 2019.
 
Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα σεμινάρια είχαν ως στόχο την προετοιμασία και την εκπαίδευση αρχιμαγείρων και επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο “Cyprus Breakfast & Brunch Week”.
 
Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα προώθησης  κυπριακού προγεύματος και brunch προς το ευρύ κοινό βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο
σύνδεσμο:
https://bit.ly/2UQtw0C
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024