Η Qatar Airways γιορτάζει πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Κύπρο

Η Qatar Airways γιόρτασε με στιλ την πέμπτη επέτειο από την έναρξη των υπηρεσιών της στην Κύπρο σε ένα λαμπερό εορταστικό δείπνο στο Pralina Experience, στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αναπληρωτής προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Συλλούρης, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου, ο Πρέσβης του Κατάρ στην Κύπρο Σουλτάνος Ibrahim Al Mahmoud, ο Πρέσβης του Σουλτανάτου του Ομάν στην Κύπρο Σεΐχης Ahmed Al-Shanfari και ο Πρέσβης του Κουβέιτ στην Κύπρο Walled Alkandari. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη επιχειρηματικών και κυβερνητικών κοινοτήτων της Κύπρου, μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Qatar Airways και εκπροσώποι μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 



 

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με ζωντανή ψυχαγωγία και απόλαυσαν το γεύμα τους υπό τους ήχους  βιολιού και μιας χορευτικής παράστασης tango από επαγγελματίες χορευτές.
 

 

 

Ο εθνικός αερομεταφορέας του κράτους του Κατάρ άρχισε τις πτήσεις του στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2014, ξεκινώντας για πρώτη φορά απευθείας πτήσεις προς το εκπληκτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της  Ανατολικής Μεσογείου, τη Λάρνακα.
 

 

Μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways, βραβεύθηκε ως “Καλύτερη Διακεκριμένη Καμπίνα στον Κόσμο” από τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίων 2018, τα οποία διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός ταξινόμησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax. Βραβεύθηκε επίσης ως "Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση", "Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή" και "Καλύτερο lounge αεροδρομίου πρώτης θέσης".
 

 

Η Qatar Airways συνδέει τους επιβάτες από την Κύπρο σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε έξι ηπείρους μέσω του βραβευμένου Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ στην Ντόχα. Επιπρόσθετα, ο αερομεταφορέας θα ξεκινήσει μια σειρά συναρπαστικών νέων προορισμών το 2019, συμπεριλαμβανομένης της Λισαβόνας (Πορτογαλία), της Μάλτας, του Ραμπάτ (Μαρόκο), του Νταβάο (Φιλιππίνες), του Λανγκάουι (Μαλαισία) και της Μογκαντίσου (Σομαλία). 
 

 


Συνδέει, επίσης, την Κύπρο με πέντε προορισμούς της Αυστραλίας: Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Καμπέρα, Αδελαΐδα και Περθ μέσω Ντόχας.
 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες