Qatar Airways: Γιορτάζει 5 χρόνια άμεσων υπηρεσιών στην Κύπρο

Η Qatar Airways γιόρτασε με στιλ την πέμπτη επέτειο από την έναρξη των υπηρεσιών της στην Κύπρο σε ένα λαμπερό εορταστικό δείπνο την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Pralina Experience,  Λευκωσία.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αναπληρωτής προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Συλλούρης, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου, ο Πρέσβης του Κατάρ στην Κύπρο Σουλτάνος Ibrahim Al Mahmoud, ο Πρέσβης του Σουλτανάτου του Ομάν στην Κύπρο Σεΐχης Ahmed Al-Shanfari και ο Πρέσβης του Κουβέιτ στην Κύπρο Walled Alkandari. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη επιχειρηματικών και κυβερνητικών κοινοτήτων της Κύπρου, μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Qatar Airways και εκπροσώποι μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 
Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με ζωντανή ψυχαγωγία και απόλαυσαν το γεύμα τους υπό τους ήχους  βιολιού και μιας χορευτικής παράστασης tango από επαγγελματίες χορευτές.
 
Η εμπορική διευθύντρια της Qatar Airways στην Κύπρο, κα. Huda Dawood, δήλωσε στους καλεσμένους ότι η εκδήλωση υπογραμμίζει τη σημασία της αεροπορικής εταιρείας στην κυπριακή αγορά. Κατόπιν απαίτησης απο τους επιβάτες της, η Qatar Airways αύξησε τις υπηρεσίες της στην Κύπρο από Λάρνακα προς Ντόχα σε 12 πτήσεις την εβδομάδα, με πρόσθετες εποχιακές υπηρεσίες έως και 14 πτήσεις εβδομαδιαίως.
Η κα. Dawood τόνισε ότι ένας απο τους κύριους λόγους που η αεροπορική εταιρεία κέρδισε τόσους πολλούς οπαδούς είναι η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα.
 
Ο εθνικός αερομεταφορέας του κράτους του Κατάρ άρχισε τις πτήσεις του στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2014, ξεκινώντας για πρώτη φορά απευθείας πτήσεις προς το εκπληκτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της  Ανατολικής Μεσογείου, τη Λάρνακα.
Μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways, βραβεύθηκε ως “Καλύτερη Διακεκριμένη Καμπίνα στον Κόσμο” από τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίων 2018, τα οποία διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός ταξινόμησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax. Βραβεύθηκε επίσης ως "Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση", "Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή" και "Καλύτερο lounge αεροδρομίου πρώτης θέσης".
 
Η Qatar Airways συνδέει τους επιβάτες από την Κύπρο σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε έξι ηπείρους μέσω του βραβευμένου Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ στην Ντόχα. Επιπρόσθετα, ο αερομεταφορέας θα ξεκινήσει μια σειρά συναρπαστικών νέων προορισμών το 2019, συμπεριλαμβανομένης της Λισαβόνας (Πορτογαλία), της Μάλτας, του Ραμπάτ (Μαρόκο), του Νταβάο (Φιλιππίνες), του Λανγκάουι (Μαλαισία) και της Μογκαντίσου (Σομαλία).
 
Συνδέει, επίσης, την Κύπρο με πέντε προορισμούς της Αυστραλίας: Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Καμπέρα, Αδελαΐδα και Περθ μέσω Ντόχας.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια