Αυτό το Πάσχα τα παιδιά μένουν δωρεάν στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η περίοδος αυτή επιβάλει ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές. Τα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου και της Ελλάδας φόρεσαν τα ανοιξιάτικά τους και περιμένουν τους επισκέπτες που θα περάσουν εκεί τις διακοπές του Πάσχα. Η Louis Hotels, σταθερή στις παραδόσεις και αναγνωρίζοντας τη σημασία της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης ετοίμασε μια καταπληκτική προσφορά σε όσους θα επιλέξουν τα ξενοδοχεία της την συγκεκριμένη περίοδο.

Για όσους θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία της την περίοδο του Πάσχα από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, η Louis Hotels θα φιλοξενήσει τα παιδιά εντελώς δωρεάν! Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου στην Πάφο, τον Πρωταρά και την Κέρκυρα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Louis Ηotels και ανακαλύψτε την πλειάδα προορισμών και επιλογών που προσφέρονται.

Το Πάσχα, όσοι επιλέξουν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια παραδοσιακά εδέσματα αλλά και υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!

Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω του Online Loyalty Scheme της Louis Hotels και επιβραβευθείτε με την πρώτη κιόλας κράτηση! Mε την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα 25 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

Φέτος το Πάσχα, απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανέμελες στιγμές για αξέχαστες αναμνήσεις, κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com.
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024