Hermes Airports: Η καλύτερη διαχειρίστρια εταιρεία αεροδρομίων στη Μεσόγειο

Τη διάκριση της «Καλύτερης Διαχειρίστριας Εταιρείας Αεροδρομίων στη Μεσόγειο» απέσπασε η Hermes Airports στα βραβεία Air Transport 2019 που διοργανώνει το βρετανικό περιοδικό International Transport News.

Τα «Air Transport Awards» επιβραβεύουν τις εταιρείες που βρίσκονται στην κορυφή του ανταγωνισμού στον τομέα των αερομεταφορών παγκοσμίως, συνεισφέροντας σημαντικά στην ευημερία και πρόοδο του ευρύτερου κλάδου και της χώρας τους. Τα βραβεία αποδίδονται αξιολογώντας την αφοσίωση, την καινοτομία και τα επιτεύγματα των εμπλεκόμενων φορέων, αναδεικνύοντας τους καλύτερους ανάμεσά τους.

«Τα Air Transport Awards 2019 είναι ένας εγνωσμένου κύρους θεσμός για επιτυχημένες εταιρείες και άτομα που ξεχωρίζουν. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους τους νικητές. Ανυπομονώ να διαβάσω τα μελλοντικά σας επιτεύγματα και εύχομαι αυτό το βραβείο να σας φέρει μεγάλη ευημερία», δήλωσε η επικεφαλής των βραβείων, Kaven Cooper.

Από την πλευρά της, η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, δήλωσε πως το βραβείο «Καλύτερης Διαχειρίστριας Εταιρείας Αεροδρομίων στη Μεσόγειο» στα Air Transport Awards έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβείων που αναδεικνύουν την επιμονή της Hermes στην αριστεία και την καινοτομία, ξεχωρίζοντας τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου στην ευρύτερη περιοχή. «Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση να επιδιώκουμε τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε επιβάτες και εταιρείες, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη του κυπριακού τουριστικού προϊόντος μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως», δήλωσε.
 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες