Qatar Airways: Ενισχυμένη Οικονομική Θέση και επτά νέοι προορισμοί

Η Qatar Airways έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη μέρα της ITB Berlin, της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης ταξιδιωτικών και τουριστικών εμπορικών εκθέσεων παγκοσμίως, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, κ. Akbar Al Baker, αποκάλυψε την νέα εμπειρία οικονομικής θέσης της αεροπορικής εταιρείας και ανακοίνωσε την προσθήκη επτά νέων επερχόμενων προορισμών στο ταχέως αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυό της.

Την τελετή αποκαλύψης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της έκθεσης, παρακολούθησε ο Πρέσβης του Κατάρ στη Γερμανία, η Αυτού Εξοχότητα Σέιχ Σάουντ Μπιν Αμπντουράχμαν Αλ Τάνι και ο Δήμαρχος του Βερολίνου κ. Michael Müller.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν και οι αστέρες της FC Bayern München, Corentin Tolisso, ο Γάλλος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και ο Lothar Matthäus, πρώην Γερμανός διεθνής, ο οποίος οδήγησε το έθνος του στη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990. Πέρυσι, η Qatar Airways υπέγραψε πενταετή συμφωνία συνεργασίας με την κορυφαία γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου FC Bayern München, καθιστώντας την αεροπορική εταιρεία ως τον Επίσημο Αερομεταφορέα της FC Bayern München μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η νέα εμπειρία Economy Class της Qatar Airways διαθέτει κάθισμα με καινοτόμο σύστημα κλίσης 19 μοιρών, επιπλέον χώρο για τα πόδια, διπλά ατομικά τραπεζάκια, μεγάλη οθόνη 4K 13,3 ιντσών και θύρα USB τύπου "C" για γρήγορη φόρτιση συσκευών. 

Η Quisine, η νέα εν-πτήσει κουζίνα της αεροπορικής εταιρείας, ανανεώνει πραγματικά την υπηρεσία Οικονομικής Θέσης, με εντελώς ανανεωμένες και περισσότερες επιλογές φαγητού, με μενού που προσφέρουν 25% μεγαλύτερα κύριως πιάτα, 20% μεγαλύτερα ορεκτικά και 50% μεγαλύτερα επιδόρπια.

Η αεροπορική εταιρεία είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη καθώς η ανανεωμένη εμπειρία κουζίνας της είναι απόλυτα οικολογική, καθώς η νέα υπηρεσία έχει μειώσει τη χρήση πλαστικού μιας χρήσεως και προσφέρει σημαντική αύξηση των προϊόντων που μπορούν να μεταφερθούν, να ανακυκλωθούν και είναι βιοαποικοδομήσιμα. Οι επιβάτες οικονομικής θέσης θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν βελτιωμένη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης έως και 10 φορές ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και περισσότερες από 4.000 επιλογές ψυχαγωγίας στο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση της Qatar Airways Oryx One.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρακολούθησαν περίπου 200 μέλη μέσων ενημέρωσης, η Αυτού Εξοχότης κ. Akbar Al Baker αποκάλυψε, επίσης, μια σειρά από νέους επερχόμενους προορισμούς που θα ξεκινήσει η αεροπορική εταιρεία μέσα στο 2019, συμπεριλαμβανομένης της Λισαβόνας στην Πορτογαλία, της Μάλτας, του Ραμπάτ στο Μαρόκο, του Λανγκάουϊ στη Μαλαισία, του Νταβάο στις Φιλιππίνες, της Σμύρνης στην Τουρκία και στο Μογκαντίσου στη Σομαλία.

Ο Διευθυνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways κ. Akbar Al Baker δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αποκαλύπτουμε την νέα εμπειρία Οικονομικής Θέσης εδώ στην ITB, αποδεικνύοντας ότι η δέσμευσή μας να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία επεκτείνεται πλέον σε όλους τους επιβάτες μας, και όχι μόνο σε εκείνους στην Premium κατηγορία. Το νέο μας καθίσμα Economy Class, με το επανασχεδιασμένο σύστημα κλίσης και τον πρόσθετο χώρο για τα πόδια, θα εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες μας στην Οικονομική Θέση φθάνουν στους προορισμούς τους, νιώθοντας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι. Καλούμε όλους τους επισκέπτες της ITB να επισκεφθούν το περίπτερο μας για να βιώσουν αυτό το μοναδικό προϊόν οι ίδιοι.

Είμαστε, επίσης, εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε επτά νέους προορισμούς στο ταχέως αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων μας φέτος και που θα μπορέσουμε να συνδέσουμε τους επιβάτες μας με οπουδήποτε στον κόσμο επιθυμούν να πάνε".

Στο ITB 2017, η Qatar Airways παρουσίασε το επαναστατικό κάθισμα Διακεκριμένης Καμπίνας, Qsuite, το οποίο διαθέτει το πρώτο διπλό κρεβάτι παγκοσμίως στην κατηγορία επιχειρηματικής θέσης. Το Qsuite φέρνει την καινοτομία της καμπίνας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την τετραπλή διαμόρφωσή του, προσφέροντας στους επιβάτες ακόμα περισσότερες επιλογές, ιδιωτικότητα και εξατομίκευση στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Με την έναρξή του το Qsuite έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και τα βραβεία Skytrax, το 2018 για το "Καλύτερη Διακεκριμένη Καμπίνα στον κόσμο" και το "Καλύτερο Κάθισμα Διακεκριμένης Καμπίνας".

Το ITB Berlin 2019 θα παρουσιάσει μια σειρά ταξιδιωτικών εκθετών από περισσότερες από 180 χώρες και πέντε ηπείρους, προσφέροντας στους περισσότερους από 160.000 επισκέπτες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις στον τουριστικό κλάδο. Η Qatar Airways καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες της ITB να επισκεφθούν το εκθεσιακό περίπτερο της στις αίθουσες 2.2, εκθετήρια 207 και 208 από τις 6-10 Μαρτίου.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες