Ο Πρέσβης της Γερμανίας εγκαινίασε το νέο κατάστημα Beer & Beer

Υπό τους ήχους γερμανικής μουσικής, με τη μπάντα πνευστών του συγκροτήματος Windcraft να δίνει το ρυθμό, ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Κύπρο κ. Franz Josef Kremp εγκαινίασε την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου το νέο κατάστημα Beer & Beer στην καρδιά της Λευκωσίας.

Πρόκειται για μια αυθεντική Βαυαρέζικη μπυραρία η οποία φιλοξενεί επτά κωδικούς του Hofbrau Munchen, της ζυθοποιίας που ανήκει στο κρατίδιο της Βαυαρίας, ενώ στα ψυγεία της μπορεί κάποιος να βρει πάνω από 90 σπάνιες μπύρες, από μικροζυθοποιία του Βελγίου. 

Την βραδιά των εγκαινίων τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Τορναρίτης, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ – πρώην Πρόεδρος της Βουλής - κ. Μάριος Κάρογιαν, η Έφη Ξάνθου αντιπρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γεάδης Γεάδη του ΕΛΑΜ, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Νίκος Νεοφύτου από το Δήμο Λευκωσίας και πολλοί άλλοι φίλοι της καλής μπύρας και της γερμανικής κουζίνας.
 

 

Η γερμανική μπύρα έρρεε άφθονη ενώ τη μύτη έσπαγε η μυρωδιά από τα γερμανικά λουκάνικα που ψήνονταν εκείνη την ώρα. Η κουζίνα του Beer & Beer έντυσε γευστικά τη βραδιά με γερμανικό κότσι μπύρας, πατατοσαλάτα, spare ribs αλλά και snacks με βάση τα παραδοσιακά pretzels, που φτάνουν κατευθείαν από τη Γερμανία. 
 


 

 

 

Το Beer & Beer στο Νο50 της Λεωφόρου Μακαρίου, στη συμβολή με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, είναι το δίδυμο αδελφάκι του ομώνυμου μαγαζιού που λειτουργεί εδώ και δυόμιση χρόνια έναντι του Δημαρχείου Στροβόλου. Αμφότερα αποτελούν franchise της εταιρείας Kerma Cyprus Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου του Hofbrau Munchen για Ελλάδα και Κύπρο. 

Πέρα από τις ποιοτικές μπύρες, το Beer & Beer διακρίνεται για την γερμανικής επιρροής κουζίνα του, τα γερμανικά του λουκάνικά και άλλα πιάτα που συνοδεύουν την μπύρα, τα burgers (ανάμεσά τους και χορτοφαγικό), όπως επίσης την μπριζόλα και τα steaks του. Δευτέρα με Παρασκευή υπάρχει κάθε απόγευμα (17:00 – 19:30) Happy Hour με 35% έκπτωση στα αλκοολούχα, ενώ το μεσημέρι (12:00 – 15:00) τα Κυρίως Πιάτα και οι Σαλάτες σερβίρονται με έκπτωση 20%.
 

 

Περισσότερα στο www.facebook.com/beernbeermakariou.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024