Μελέτη για το Branding της Πάφου

Τα συμβόλαια για την εκπόνηση της μελέτης που θα διενεργηθεί στο πλαίσιο του έργου “SmartCities” για το Branding της Πάφου,υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Διευθυντής της αναδόχου εταιρείας «ANELIXIS»Γιάννης Μαυρογιάννης. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η  εκπόνηση της μελέτης θα αρχίσει άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 5 μηνών.Της υπογραφής των συμβολαίων ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΥΞΕ  Θάνου Μιχαηλίδη, του Διευθυντή της ΕΤΑΠ Νάσου Χατζηγεωργίου και εκπροσώπων του ΕΒΕ Πάφου, προκειμένου να γίνει μια πρώτη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για το Branding της πόλης. 

Στο πλαίσιο του ιδίου Προγράμματος έχει ήδη εκπονηθεί, όπως αναφέρεται  το ολοκληρωμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη μετατροπή της Πάφου σε «έξυπνη πόλη», ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο Διαγωνισμός για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού application με τεχνολογία “augmentedreality” για την προβολή του πολιτισμού, του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας της Πάφου. Σύντομα θα προκηρυχθεί και ο Διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση wifihotspots και οθονών αφής, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Το έργο «Smart Cities» υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREGV-A: Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 και ο Δήμος Πάφου συμμετέχει σε αυτό ως επικεφαλής εταίρος. Ως εταίροι συμμετέχουν επίσης οι αδελφοποιημένοι με την Πάφο Δήμοι των Χανίων και της Λέσβου. 
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες