Στην τουριστική έκθεση IMTM στο Ισραήλ το Υφυπουργείο Τουρισμού

Στην τουριστική έκθεση IMTM, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Τελ Αβίβ, συμμετείχε το Υφυπουργείο Τουρισμού, με επικεφαλής τον Υφυπουργό, Σάββα Περδίο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου, η κυπριακή παρουσία ήταν δυναμική και δεικνύει τη σημασία και βαρύτητα που δίνεται στη συγκεκριμένη αγορά.
  
Ο Υφυπουργός Τουρισμού, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ισραήλ, είχε συνάντηση στα Ιεροσόλυμα με τον Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ Yariv Levin. Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών, όπως και τρόποι αύξησης του τουριστικού ρεύματος από Ισραήλ προς Κύπρο, και αντίστροφα.
 
Ο κ. Περδίος συναντήθηκε, επίσης, με οργανωτές ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες και άλλους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του τουρισμού.
 
«Πεποίθηση μας είναι ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να είναι μια σημαντική αγορά για τον κυπριακό τουρισμό, όχι μόνο λόγω της άριστης συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, αλλά και λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ τους, της κυπριακής φιλοξενίας και ασφάλειας που αισθάνονται οι Ισραηλινοί επισκέπτες στην Κύπρο, του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών», αναφέρεται, τέλος, στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα