Radisson - Sunnyseeker: Έξι ξενοδοχεία και 1,000 δωμάτια μέχρι το 2025

Το Radisson Hotel Group, μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο ανακοινώνει την υπογραφή στρατηγικής γενικής συμφωνίας ανάπτυξης με την Sunnyseeker Hotels στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Βασιζόμενη σε μία ήδη επιτυχημένη συνεργασία, η νέα συμφωνία επιβεβαιώνει την επέκταση του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου της στη χώρα σε έξι ξενοδοχεία και σχεδόν 1,000 δωμάτια μέχρι το 2025/

Η Sunnyseeker Hotels είναι συνέταιρος του Radisson Hotel Group στην Κύπρο από το 2015.

Αυτή η νέα συμφωνία αποτελεί μία ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες να αξιοποιήσουν την εμπειρογνωμοσύνη, τη θέση της αγοράς και την παγκόσμια παρουσία η μία της άλλης.

Το Radisson Hotel Group θα δουλέψει μαζί με τη Sunnyseeker Hotels  για να αναπτύξει και να παραδώσει νέα ξενοδοχεία στο νησί της Μεσογείου.

Ο Elie Younes, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης του Radisson Hotel Group δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε υπογράψει αυτή τη στρατηγική γενική συμφωνία ανάπτυξης με τη Sunnyseeker Hotels ως αξιόπιστους συνεργάτες μας στην Κύπρο και με τους οποίους έχουμε ήδη δύο ξενοδοχεία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας σε μία αγορά όπου μπορούμε να αναπτύξουμε το χαρτοφυλάκιό μας σύμφωνα με ένα ευθυγραμμισμένο σχέδιο επέκτασης. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και το επιτυχημένο ταξίδι μας μέχρι στιγμής».

Ο Αντώνης Χατζηνικόλας, Γενικός Διευθυντής της Sunnyseeker Hotels δήλωσε: «Είναι χαρά μας να συνεχίσουμε τη μακροχρόνια και επιτυχημένη σχέση μας με το Radisson Hotel Grop και να συνεργαστούμε μαζί τους για να αναπτύξουμε μοναδικές ευκαιρίες σε όλη την Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην επιτυχία της συνεργασίας μας με το Radisson Hotel Group - όπως αποδείχθηκε από το πρόσφατο άνοιγμα του Radisson Blu Hotel Larnaca, καθώς και το επερχόμενο άνοιγμα του Radisson Larnaca Beach Resort. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες του Radisson Hotel Group μία αυξανόμενη ποικιλία από εξαιρετικές εμπειρίες στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας».

Το υπάρχον χαρτοφυλάκιο του Radisson Hotel Group στην Κύπρο αποτελείται από δύο ακίνητα Radisson Blu και Radisson (περίπου 300 δωμάτια) σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη.

Η κύρια συμφωνία ανάπτυξης θα αυξήσει τα ξενοδοχεία στα έξι και θα λειτουργήσει σχεδόν 1,000 δωμάτια μέχρι το 2025.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024