Νέες εκπτώσεις από την Emirates

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει προς το τέλος του, η Emirates δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να ανακαλύψουν τον κόσμο, μέσα από τις νέες μειωμένες τιμές τα εισιτήριά της. Η περίοδος προσφορών ισχύει για εισιτήρια που θα κλειστούν από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου και αφορά περίοδο ταξιδιών από 4 Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. 

Οι ταξιδιώτες που αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας έχουν τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες κουλτούρες, να χαλαρώσουν σε παραλίες ή να απολαύσουν ένα city break σε πολλούς προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Emirates σε όλον τον πλανήτη, χάρη στις νέες μειωμένες τιμές στα εισιτήρια. 

Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου κάνει τώρα προσιτό στους Κύπριους επιβάτες ένα ταξίδι στο μαγευτικό Γιοχάνεσμπουργκ με 936€, τη γραφική Μπανγκόκ με 996€, το γοητευτικό Πεκίνο με 983€, ενώ οι Κύπριοι μπορούν να επισκεφτούν φίλους και συγγενείς στη Μελβούρνη κατά την περίοδο του Πάσχα με 1.199€. 

Για όσους σκέφτονται το πώς θα περάσουν την ώρα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, η Emirates εισήγαγε τον περασμένο μήνα μια καινοτόμα νέα λειτουργία στο application της, επιτρέποντας στους πελάτες της να δημιουργήσουν μοναδικές playlists πριν το ταξίδι τους και να τις συγχρονίσουν ακόμη και την ώρα που κάθονται στη θέση τους, μέσα στο αεροσκάφος. Με αυτόν τον τρόπο, οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους ακόμη πιο αποτελεσματικά και να μεγιστοποιήσουν την on board εμπειρία τους μέσα από το Emirates app ώστε να «σερφάρουν» στο πλούσιο περιεχόμενό του ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, το ice, το πολυβραβευμένο σύστημα της Emirates για ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, έχει φτάσει σε νέα επίπεδα ρεκόρ με περισσότερα από 4.000 on-demand κανάλια, με τον κατάλογο να περιλαμβάνει 1.000 ταινίες αρκετές από τις οποίες κυπριακές. 
 


Εάν, μάλιστα, θέλετε να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας σε έναν από τους 158 προορισμούς του δικτύου της Emirates δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα κρατήσετε απασχολημένα και χαρούμενα τα παιδιά σας όσο διαρκεί το ταξίδι. Εκτός των άλλων, η Emirates προσφέρει πληθώρα επιλογών για το πώς αυτά θα περάσουν την ώρα τους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Παράλληλα, το «My Family» πρόγραμμα επιτρέπει στα μέλη των οικογενειών να συγκεντρώνουν το 100% των Skywards Miles τους και να τα εξαργυρώνουν ακόμη πιο γρήγορα. 

Όταν έρχεται η ώρα για δείπνο, θα ξεχάσετε εντελώς ότι είστε στον αέρα αφού η Emirates έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο ιπτάμενο εστιατόριο. Οι 1.200 σεφ που εργάζονται στο Ντουμπάι ετοιμάζουν 12.450 συνταγές και επικεντρώνονται στις τοπικές κουζίνες και γεύσεις, κάτι που σημαίνει ότι το μενού της Emirates έχει διαθέσιμες επιλογές από όλους τους προορισμούς που πετά προς και από. 

Η Emirates σάς καλεί μέσα από την εταιρική δέσμευσή της «Fly Better» να απολαύσετε τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες της και ένα άνετο ταξίδι, ανεξάρτητα με την κατηγορία ναύλου που θα επιλέξετε. 

Για να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας με την Emirates επικοινωνήστε με τον τοπικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα ή επισκεφτείτε το https://www.emirates.com/cy/greek/.

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα