Στην Ιρλανδία η ΕΤΑΠ Πάφου για προώθηση του τουρισμού

Πολύ σημαντική κρίνεται η συμμετοχή της Πάφου στην έκθεση Δουβλίνου Holiday World Show, που πραγματοποιείται στις 25-27 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ. 

Ο Δήμαρχος και Γραμματέας του Δήμου Γεροσκήπου, ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου και αριθμός ξενοδόχων θα συμμετέχουν στην έκθεση αυτή, εκπροσωπώντας την επαρχία Πάφου. 

Tο γεγονός, προστίθεται στην ανακοίνωση, ότι για την καλοκαιρινή σεζόν 2019 η Ryanair έχει προγραμματίσει δύο πτήσεις την βδομάδα από Δουβλίνο προς Πάφο, ενώ παράλληλα αρχίζει και συγκεκριμένο πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων προς Πάφο από διοργανωτή ταξιδίων, ενδυναμώνεται η προοπτική για επαναφορά και περαιτέρω ανάκαμψη της αγοράς τα επόμενα χρόνια.  

Στην εν λόγω έκθεση, όπως αναφέρεται, έχουν διευθετηθεί συναντήσεις με διοργανωτές ταξιδιών και εξειδικευμένους πράκτορες με σκοπό την προώθηση τουριστικών πακέτων αλλά και εξέταση του ενδεχόμενου υλοποίησης και άλλων κοινών ενεργειών προώθησης των πτήσεων και  του προορισμού. 

Η ΕΤΑΠ αναφέρει πως το 2018 από την Ιρλανδική αγορά οι αφίξεις έχουν κάνει σημαντικό άλμα και ανήλθαν περίπου στις  20,000 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση κατά 165% σε σύγκριση με το  2017, που ανήλθαν στις 7.300

Επιπρόσθετα αναφέρεται πως η ιρλανδική αγορά είναι μια αγορά που μπορεί τα επόμενα χρόνια να συμβάλει στην επέκταση της τουριστικής σεζόν, αφού ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών ταξιδεύει και σε περιόδους μη αιχμής, ενώ υπάρχει ικανοποιητικό μέγεθος αγοράς για ειδικευμένες μορφές τουρισμού όπως γαμήλιος τουρισμός/ταξίδια του μέλιτος, γκολφ, περιπατητικός, αθλητικός τουρισμός κ.λπ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα