«My Emirates Pass»: Με προσφορές άρχισε το 2019

Η Emirates δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της να ζήσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες στο Ντουμπάι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την κάρτα επιβίβασης τους. To “My Emirates Pass” μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε μια αποκλειστική κάρτα μέλους, προσφέροντας περισσότερες από 500 αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις στα ΗΑΕ, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει η Νέα Χρονιά με τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα του Ντουμπάι. 

Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς ή μέσω Ντουμπάι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαρτίου 2019, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά προσφορών για μερικά από τα καλύτερα σημεία της πόλης, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους* και την ταυτότητά τους.

Το “My Emirates Pass” παρέχει στους επιβάτες περισσότερες από 500 προσφορές, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων παγκόσμιας κλάσης, πολυτελή σπα σε όλη την πόλη, καταστημάτων λιανικής με ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα brands, καθώς και μισή τιμή για water sports και γκολφ. Για να δείτε όλες τις προσφορές της Emirates στο Ντουμπάι πατήστε εδώ


Το Ντουμπάι είναι ένας προσιτός και για οικογένειες προορισμός προσφέροντας διαρκή ηλιοφάνεια, καταστήματα και εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, εκπληκτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια. 

Η Emirates με έδρα στο Ντουμπάι συνδέει περισσότερες από 150 πόλεις σε 85 χώρες, μέσω του δικτύου της των 6 ηπείρων. Η Emirates προσφέρει επίσης περισσότερα από 4.000 κανάλια ψυχαγωγίας μέσω του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας ice, 20ΜΒ δωρεάν Wi-Fi εν πτήσει, καθώς και ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες από βραβευμένους σεφ. 

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024